Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz blakey #33181 üzenetére

    Akkor a kszaq féle LE mondható a legstabilabbnak? Én is csak tesztelgetek jelenleg, igaz a leia tetszik, de azt hiszem majd az utolsó kszaq marad használatra.

    Tanix Mini - hez ( másoknak is szól ha érdekel valakit): Kb 1 hónapja a dual systemmel foglalkozom ( más kérdés milyen sikerrel) de egy biztos: a Tanix gyári rendszerébe beépített LE valóban szaggat, mikroakadások vannak, sőt android alatt is látni kodi alatt ilyesmit. Mindenképpen érdemes lecserélni az általuk telepített LE-t egy pl kaszaq verzióra vagy leia-ra, abban a pillanatban kisimul minden ( én mindig kikapcsolom az NR-t is)
    A Tanixos verzió teljesen átpiszkált, kibontottam és összehasonlítottam a többivel "gyárival", nagyon sok mindent módosítottak és átírtak a tanixosok, nem tudom miért.
    A 01.25-ös beta firmjük nem a legjobb, igaz van benne fake wifi ha ez fontos valakinek, de a 01.09-es verzió az amiben megoldott a jó videólejátszás android alatt ( nincs pixelesedés, működik az AFR stb) A kodit ott is érdemes cserélni.
    Egyébként van már olyan rom-om készen ami telepíthető zip és minden ami kell be van állítva és ki van cserélve, csak szerettem volna ezt minden ismertebb 905W boxra átírni típusonként, de nem sikerül úgy hogy a Tanix feliratot kiszedjem a launcherből ( így pedig kókány munka) sőt sokszor a leírásban sem írható át pl X96-ra vagy másra mert akkor nem megy a gapps stb, és mivel kernel szinten mindent átírtak-bedrótoztak én már nem tudom ezt megcsinálni, illetve túl sok utánajárás lenne kb 2 bejegyzés miatt.
    Ha esetleg úgy is érdekel valakit telepíthető (zip) dualsystem rom más boxokra hogy a launcherben látható a tanix felirat akkor egy blogba kirakom a romok elérhetőségét, felteszem valahová.
    A LE cserénél az a lényeg hogy utána nem szabad auto módon frissíteni mert törli az egész rendszert! A Tanix azért használ alfa és béta verziókat mert az nem frissül automatikusan. De a cserével drasztikus javulás érhető el, röccmentes lesz, sokat lehet javítani rajta.
    Pl X96, W95, Alfawise boxok teljesen mások lettek egy ilyen rommal, megéri feltenni mert lesz egy gyors Le és egy jól használható droid.
    Sajnos 905X-re nem sikerült megoldanom még. Talán jövő héten megcsinálom a blogot a romokhoz, előtte esetleg pár tesztelőt szívesen látnék.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák