Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz denis77 #31154 üzenetére

    Csak 1 kérdés: miért magyar boltból, ha ennyit szánsz rá akkor minden feltételnek megfelelhetőt kapsz de talán felesleges ennyit adni érte. ( szerk: látom ajánlottak is Minixet ami nagyon jó)
    Feleannyiért is kapsz, pl EU raktárból Geekbuying vagy Gearbesttől. Ha a gari az ok akkor ha belegondolsz 2-t is vehetsz 35-ből és ha az egyik elromlik ott a másik. vagy ha elromlik veszel mégegyet.
    Ha 4K nem annyira fontos egy 905W is jó lehet Neked.
    905x-ből kiesik az M8s Pro+ mert nincs optikai, akkor pl X96 , kb 15 ezerből pár nap alatt a kezedben lehet. 905w-ből X96 mini, kb 30-35 dodó EU raktárból is, de sok más típus is szóba jöhet, ha kell Giga lan vegyél egy K1 pro-t ( nem javaslok 912-t mert nekem nem volt és hivatalosan nem javasolt LE-hez -
    annak ellenére hogy az itteni használók szerint már nincs gond vele - márpedig Neked kelleni fog a hang miatt a LE, a giga lan már lehet hogy kevésbé)
    Eu raktárnól az is hamar itt van és még mindig a 20-23 környékén tartasz csak. De gigabit lan nélkül 15e-ig bezárólag van sok lehetőség. Felesleges plusz 20-at áldozni szerintem ha arra kell amit írtál.
    Próbálj ki szerintem egy X96-ot arról jók a vélemények igaz most éppen nem látok EU raktárasat csak az X96 minit.
    Ha viszont nem sürgős kínából is jöhet lassan olcsón, vagy ha sürgős akor kínából valami futárcéggel de akkor lesz áfa + 6000 díj, de ez is sokkal kevesebb mint 35e, bár a kínai futáros megoldás már nem annyira éri meg szerintem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák