Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz Abu85 #6264 üzenetére

    Nehany tucat forum felhasznalo velemenye nagyon ugynezki nem szamit, az eladasokban semmi nem tukrozi amirol irsz. (en meg azt a nagy felhaborodast se latom a kulfoldi forumokon, sokkal nagyobb felhaborodas van amikor 1-1 jatek megjelenese utan a csucs single GPU Radeon az NV single GPU kozepkategoria teljesitmenyet hozza.)
    AMD eseteben olyan hosszutavu dologrol irogatsz amit egyatalan nem biztos a ceg megel mai formajaban, penzt kellene keresniuk, hogy ujra legalabb az NV szintjet eltudjak erni R&D koltsegekben.
    Ehez meg kellenenek szoftverek amik elgondolkodtatjak egyatalan a felhasznalokat, hogy NV helyett AMD DGPU-t vegyenek, most ez mar egyre kevesbe van meg, ismetlem meg a 10-15 eve lojalis Radeon felhasznalok kozott sincs mar meg.

    Piacot kene szerezni, de kifog 390X-et venni amikor a jatekok 90% day1 megfelelo teljesitmennyel a konkurenciahoz kepest jatszhato Maxwell2 NV-n, de csak gondok vannak AMD-vel.

    Fiji gyorsabb lesz nehany jatekban mint a 980TI az se egyertelmu siker, mert ott van a felhasznalokban, hogy milesz majd amikor jonnek a GW nagynevu jatekai, mig forditott esetben Gaming Evolved cimbol semmi hatrany nem varhato.
    Fiji erkeztere kezdesnek ott lesz majd a Batman Arkham Knight, meglatjuk milyen jol fut majd a csoda Radeonokon :)

    Annyira rossz lenne a GW megitelese a fejlesztok es felhasznalok kozott mint te nehany Twitter kommentbol vizionalod, akkor az NV nem merte volna atnevezni a VrDriectet GameWorks VR-re.

    A cegnek nagyon is sikeres a GW, a felhasznaloik nagy resze meg vesz Maxwell2-ot, es nem sirankoznak, hogy jaj csunya NV nem foglalkozik a regebbi generacios termekekkel.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák