Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    Frissítettem a driver-t 15.10 beta-ra (15.7.1 WHQL-ről) és frissült vele a RaptR is. Így most működik a VCE, még 1080p60-ban is vesz fel. Még szebb is a kép, mint a Sandy féle QuickSync-el (azonos bitráta mellett), viszont néha "hullámzik" kicsit a sebesség (mint mikor régen megnyúlt a VHS szalag), vagy akár meg is akad egy-egy pillanatra. Illetve a RaptR nem tud olyat (vagy nagyon el van rejtve az opció), mint az AfterBurner, hogy a felvételhez szinkronizálja az fps-t, így hiba futott a játék >60fps-el, a videón úgy néz ki, mint a monitoron nézne Vsync nélkül, minusz a tearing (az nincs, de a folyamatosság sincs meg, hogy minden képkocka pont 16.66ms-el követi az előzőt a 60fps videóban, hanem random ki van választva 60 a "sok"-ból).
    Szóval még mindig nem tökéletes nálam, inkább csak súrolja a használhatóság határát (talán kisebb bitrátán vagy alacsonyabb minőség beállításon egyenletes lenne). De legalább már csinál valamit ahelyett, hogy semmi nem történik, vagy legfeljebb kifagyasztja a programot.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák