- Mozilla Firefox
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz fatallerror #6694 üzenetére
AZTA kettéfüstölt parizeres nokedlit!!!!!!
Ezeket akkor megveszzük megint olcsón!
AMD-t már csak ezért szeretemNext PC Upgrade: 2022
-
Klikodesh
senior tag
AMD Gaming Evolved -- 2012 to 2013 Extended Cut
AVP-t inkabb nem eroltettem volna, illetve a semiaccurate-tol sem ideznek az AMD helyeben.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
VAgica
csendes tag
Sziasztok!
Mikorra várható a HD8xxx széria megjelenése?
A Never Settle akcióban mely magyar kereskedők vesznek részt?[ Szerkesztve ]
-
VAgica
csendes tag
Ok,köszi!
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Itt az új Ruby demóból egy részlet (pár effekt még nem aktív benne). [link] - Ruby kicsit nagyon el lett kurvásítva.
Egyébként CryEngine 3.5. Ezzel a programmal fog kvázi debütálni.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
fatallerror
addikt
kicsit off, volt pletyka h később apukhoz és cpukhoz is adnak játékot, ez beigazolódni látszik
ezt csak a never settle miatt linkeltem, bocs h idelinkeltem
don't tell me what i can't do!
-
PandaMonium
őstag
Sziasztok!
Ezt már olvastátok? Én speciel pont azért akartam egy darabig Nvidia kártyát mert ott ugye megvan a CUDA és lehet használni az Adobe termékei alatt, valamint 3D modellezésnél (Blender) is csak azt lehet használni GPU-s gyorsításhoz, de úgy néz ki mégis jól jártam, hogy a HD7870 XT mellett tettem le a voksom.
Szép lassan visszanyal a fagyi...What I cannot create, I do not understand
-
janos666
nagyúr
válasz fatallerror #6704 üzenetére
Emiatt szomorú vagyok. Ahhoz már túl régóta vártam rá, hogy most vegyek HD7-et, pedig lassan már cserélni kéne a HD5-öt. A Tomb Raider-t is félretettem kártyacseréig.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - ROTFL ... ekkora troll hírt. És még nem is április elsején ment ki.
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz Klikodesh #6717 üzenetére
Ebből a szempontból troll, hogy ilyen technológia nem létezik majd a BF4-ben. Pedig tök hitelesen körbejárja. Csomóan be is kajálták, ahogy nézem.
A TressFX-et akkor érdemes kigúnyolni, amikor valaki előáll egy jobb megoldással. Egyelőre ez az egyetlen GPU-val gyorsított hajszimuláció játékba implementálva. Jöhetnek a kihívók, végre elkezdődik ezen a területen is a valós fejlesztés. Roppant jót tenne a piacnak.[ Szerkesztve ]
-
-
HSM
félisten
"semmi több egy vga zabáló hanyagolható látványelemért"
Ennyi erőbel mindenki játszon 800*600 minimum grafikán, minden más úgyis csak hanyagolható VGA-zabáló látványelem... ( )Az a hanyagolható látványelem igencsak sokat dob a játék életszerűségén, még a maga tökéletlen formájában is.
-
fatallerror
addikt
ne váljál már te az új löncsivé. kellenek ezek a dolgok h ne 1helyben toporgás legyen. és amíg ezek opcionálisak addig nem tudom minek sírsz ha nem lehetne kikapcsolni akkor elégedetlenkedhetnél (talán)
hozzáteszem még az én olcsó kártyámon is játszható maradt a játék (30 fps körül volt és ritkán esett le az fps, inkább csak az átvezetőknél és magas beállításokon játszottam kicsi 1680as felbontáson)én már alig vártam h túllépjünk a textúraként testre, homlokra ragasztott hajakon
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
Taposo
aktív tag
"Optimalizálni mindig lehet" ez a baj hogy a fejlesztők is mindig ezt mondják, aztán sz@rnak rá, jobb volt neked úgy játszani hogy lagg tengerben úszol, de közben Lara haja Palette - Schwarzkopf reklám volt ?!?
fatallerror: az a bajom kolléga hogy ezekkel a másodlagos dolgokkal pepecselnek, miközben az optimalizáció el van felejtve,...
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Nem tudom, NV fronton milyen az optimalizáció, de nekem a 7950-en tuning nélkül, röhögve élvezhető sebességet produkált FullHD maxon, bekapcsolt hajjal, és 2X-es SSAA-val. Értsd 25-50FPS. Ha nem erölteti valaki az SSAA élsimítást, ami -30% sebesség azonnal, ráadásul 1300 helyett azonnal 1800 környékére ugró memóriaétvággyal, akkor gyengébb vasakon is frankón elfut. Szerintem itt semmi baj az optimalizáltsággal.
És ahogy (#6723) fatallerror írja, neki a nem éppen izomkártya 7770-el is elboldogult a hajjal... Szval annyira nem lehet rosszul optimalizált. Ha neked a GTX580-on nem fut jól, akkor szidd az NV-t, vagy valami más baj van a masináddal, mert elméletileg annak reggelire meg kéne ennie egy 7770-et....
[ Szerkesztve ]
-
Taposo
aktív tag
NV fronton volt a leges leg sz@rab, egy hónapot vártam mire a TR-hez kijött az összes patch, meg az új NV driver, akkorra már tényleg élvezhető volt. És ezaz hogy én is szeretek minél nagyobb részletességi szinten játszani, de amig nem jött meg ez a pakk addig 5 percenként kaptam crashet, ezért tartom elsődlegesnek hogy először a "motor legyen rendben aztán jöhet a kaszni" festése
-
Klikodesh
senior tag
Majd fognak a driverrel is foglalkozni hogy szeretnenek egy 7990 et kiadni es szerencsere egyre tobb review nezi a latencyt.
Egy gpunal is csak akkor kezdtek el amikor mar latszott a tesztekben hogy meg single gpuban is kepesek MSt hozni a kartyaik.Addig lehet a TFX-et nyomatni marketingben, es lehet vele tordelni a piacot, szerencsere mar csak ket gyarto van.
CPUs are not a "war", you are not a solider. And there certainly won't be any battles fought on these forums.
-
Taposo
aktív tag
válasz Klikodesh #6727 üzenetére
Nagyon remélem hogy tényleg igy lesz, az elmúlt napokban nyomon követtem a NV vs AMD topikot és most utoljára nagyon érdekes problémákról beszélnek ezekkel a driverekkel kapcsolatban és minél publikusabbak lesznek ezek a driver problémák annál jobban fogják rágni a fülüket a fejlesztőknek is hogy oldják meg
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
Egy számítógépes program nem így készül. Először megcsinálják, aztán debuggolják. Mivel AMD szponzorált, így azért nem meglepő, hogy kiadáskor ott volt 100% a játék, és NV-n még kellett kis idő, mire jó lett. Ugyanezt anno fordítva is megkaptuk radeon tulajok a TWIMTBP programnak hála. De legalább az AMD nem alkalmaz olyasmiket, mint ami anno a Crysis 2-ben volt szupertesszelált tenger a város alatt az 5800-as radeonok megfingatására meg hasonlók...
-
Taposo
aktív tag
pppppffffffff ez igaz NV tudja hogy kell borsot törni a másik orra alá, és bizony látom hogy a jövőben rengeteg AMD Evolved-es játék lesz, én eddig csak a hanyag driverek végett nem vettem AMD-t, de olvasom mostanság hogy egyre kifinomultabbak lesznek. Ha igy fejlődnek továbbra is elképzelhető hogy a köv. vga-m, AMD-s lesz már csak a BF4 végett is az is Amd-s lesz
-
nagyúr
nem játszottam a TR-rel, úgyhogy indifferens - de ha játszottam volna, akkor sem lett volna lag tenger, mert nem a tressfx bugos benne, hanem az SSAA. anno a HDR-rel kapcsolatban is ugyanez ment, ott is holt szarok voltak az első implementációk, aztán szépen átment commoditiy-be. el kell kezdeni valahol.
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest