Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz kisfurko #61594 üzenetére

    Feltételezés és általánosság egy általad szerethető forgatókönyvre semmi több amit írsz. Nincs benne tény erre vonatkozóan azzal szemben amit én írok.
    Tapasztalatról beszélsz magaddal kapcsolatban,de hát fogalmam sincs ki vagy de ha tudnám is ennyi lenne az érv a mire is ? Mit tudsz te erről, van információd erről hogy egyeztettek évekig ? hogy Nvidia zsarnoki módon megkerülte a szabványt?AMD így tervezte? és a DP bejentése elött 3 hónappal adta be a módosítást a, ami soha nem lett a szabvány igazi része hanem opcionális kiegészítés lett? vagy mire akartok most kilyukadni? amit írok az a valóság ezek dátumok és tények. = racionalitás.
    Ehhez még plusz adalékként hozzáteszem :

    Ez egy opcionális funkció, a Vesa nem vezette be a 1.2a szabvány kötelező részeként, az Adaptive-Sync támogatása nem szükséges ahhoz, hogy a kijelző DisplayPort 1.2a-tanúsítású legyen.
    tehát ebből is látszik, hogy a DP 1.2a nem készült fel az A-sync bevezetésére, utólag sem volt kötelező egy DP 1.2a csatlakozóval szerelt hardvernek támogatnia az Adaptive syncet.
    Egy utólag engedélyeztetett opcionális funkció lett.
    Értelmetlen amit műveltek idézve téged "Hagyd, hívőknek hiába magyarázol".
    Pont ez látom most visszaköszönni.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák