Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz Angel1981 #5809 üzenetére

    A piackutatóknál előfizethetsz ezekre. Egy pdf-ben adják oda mindig. Mindegyik pdf le van kódolva jelszóval, és az előfizetéshez kapsz majd felhasználónevet és jelszót, amivel meg tudod nézni. Persze a részletes kimutatás nagyon drága. Nekem is a JPR-től van meg ez, de nem tőlük kaptam, hanem az egyik gyártótól. Ez is 2011Q4-es. Újabb nincs. Nem könnyű ezeket több oldalas, részletes kutatásokat ingyen megszerezni. Zsetonon meg nincs rá. Szóval ahogy csurran cseppen. Az a baj, hogy ez nehezen szivárog, mert jelszavas a PDF, vagyis semmit sem ér, ha nem tudod a belépésre a kódot.

    Az EVGA önhatalmúlag korlátozza ezt a saját webáruházán belül, mert havonta nem tudnak 20-nál többet szállítani. Világos, hogy limitálni kell a rendeléseket, de ez nem jelent gondot, mert ha egyet rendelsz az EVGA-tól, akkor egy másikat vehetsz mondjuk a Best Buy-ból. Az EVGA ugye nem csak a saját áruházában árul, hanem még a vezető kereskedőknél, és az OEM-eknél is.
    Nem a kihozatal a rossz, hanem a saját webáruházban a havi tétel kevés. De ez nem fog változni, mert elsőbbséget a kereskedelmi partner kapja, és csak utána a webáruház. Ha a partnerek elviszik az EVGA termékeit, akkor nyilván a saját webáruházukba nem jut egy sem. Szóval ez egy elővigyázatosság. De 1000 dolláros terméknél ez bőven bevállalható kellemetlenségek nélkül. A cégek minimális eladásokat realizálnak ebből. A nagy eladások 300 dollár alatt vannak, sőt, inkább 200 dollár alatt. Az 1000 dollár az e-pénisz szint.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák