Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz Televan74 #40816 üzenetére

    Mondjuk engem így 2600X tulajként a Zen 2 most nem annyira érdekel, inkább úgy tekintek rá mint egy nagyon jó upgrade lehetőség (platformon belül) a későbbiekben, de szükségem egyelőre nincs rá... ééés szerintem ezzel azért sokan vannak így, sokan vettek Ryzen-es gépet a 2. generációval (az 1. gen.-nek még rossz volt a híre, főleg a memóriagondjai miatt) és nem hinném hogy ők most mind rohannak majd lecserélni azt... me minek? Melyik játék alá kell egy 2600-nál erősebb processzor?

    Ezzel szemben videokártya fronton jóval nagyobb a lemaradásuk és érezhetően nagyobb a vásárlói elégedetlenség is. Sokan elpártoltak tőlük (ha ideiglenesen is), sokan kételkednek... ez az a piac ahol most oda kéne tenniük magukat, nem a desktop CPU, ott nyeregben vannak már. Ráadásul a videokártya piac így az árazások tekintetében is elég botrányos - aki nem Radeon-t akar, a versenyre annak is szüksége van.

    Nem azt akarom mondani hogy nem kell a 3. gen. Ryzen, me' persze, kell az meg jó lesz, de egy erős/sikeres Navi-ra szerintem most sokkal nagyobb szükség van...

    [ Szerkesztve ]

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák