Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    válasz #45185024 #17084 üzenetére

    "ír magának saját apit, amd nél a mantle és az nvidia is írna egyet. De ez nem azért nem történik meg mert nem történhetett volna hanem az Nvidia képtelen lenne rá"

    JAJJ! :Y A CUDA-ról hallottál már?
    Ez 2008-ban legalább akkora vívmány volt, mint 2013-ban a Mantle és ezt még a mai napig is viszonylag aktívan frissítik, illetve egyesek talán még használják is valami értelmesre (akár valamilyen tudományos munka GP-GPU programozással, sőt játékokban PhysX/APEX-hez, sok játék mappájában találsz cudart dll file-t...), míg a Mantle lényegében egy évet sem élt meg, mielőtt maga az AMD is azt mondta, hogy jobb ha mindenki inkább a DX12-re vagy majd a Vulkan-ra helyezi át a tekintetét, ha a Mantle felé kacsintgat. (Jó, a Vulkan-ban mondhatni "tovább él", de maga a Mantle eredeti formájában lényegében elbukott, vagyis inkább otthagyták a tűzoltóság bejáratánál a korszülött gyereket, hogy nevelje fel inkább valaki más. -> Ami nem feltétlenül rossz, de azért ne hajbókoljunk előttük, hogy "Hú öcsém! Mekkorát toltak!")

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák