Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ETOM #31678 üzenetére

    Én feltettem, és mivel a .A AGESA óta nem "EDC bug", így átraktak a PBO-t Manual-ról Enabled-re (ami olyan magas limiteket állít be, amit ez a CPU így sohasem fog felvenni AVX stress test alatt sem), de nem igazán látok semmi gyakorlati különbséget.

    Megjelent egy új opciói is (vagy csak én vettem észre eddig láttam eddig):
    CPU ASPC control. Ezt kíváncsiságból letiltottam.
    Bár 99.9% biztos voltam abban is, hogy nem fog változtatni azon, hogy a LatencyMon ~3ms csúcsokat mér az nVidia driver-re, de megnéztem, és nem változott (biztos driver hiba, de a "DPC guide" mind azzal indít, hogy BIOS verzió és beállítások, többek közt ASPM, ésvalamiért nem minden RTX 3xxx tulaj még ilyen magas értékeket, főleg a legfrissebb driver-el, ami állítólag javította).

    #31686wwenigma - Amúgy a HWInfo sernsors része is kiírja a WHEA-kat (folyamatosan frissül a többivel --- bár alapból nem naplóz, de a Windows napló sem biztos, hogy frissül, ha totál pánik módban fagy ki a rendszer és már filrendszer elérés sincs, hogy lementse).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák