Új hozzászólás Aktív témák

  • Foxmulder89

    senior tag

    Mivel érdemes tesztelni alulfeszelt procit? Azért kérdem mert Prime95 small fft(avx2) nálam sokkal "jobb" eredményeket produkál mint pl a Y-Cruncher N64 tesztje. Core Cyclert inkább hagyjuk, egy örökkévalóságig tart tesztelni vele.
    Prime95-öt ismerem egy ideje és használtam többször, nekem a másik kettő új. 5800X 3D -30 CO allcore oké P95-nek, 2x12 órát futtattam. Viszont ugyanez a beállítás 7 másodperc alatt újraindítja a gépet Y cruncherrel. Azért futtatom rajta az N64 tesztet mert kb mindig eddig jutott el sikeresen (N32/N64), azokon pedig elhasalt. Kíváncsiságból próbáltam BCLK oc-t is, 103.7 működik. Prime95 így is stabil -30 CO-val, de a Y Cruncher 0-hoz közeli értékeken stabil csak minden magon. Escape from Tarkov is ugyanúgy ujraindította a gépet pár óránként egyszer a P95 által stabilnak vélt értékeken.. A másik, ha egyenként tesztelem le a magokat mit bírnak, aztán rátolom az összes magra ezeket a beállításokat, szintén elhasal..

    A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar

Új hozzászólás Aktív témák