Új hozzászólás Aktív témák

  • Alpi.

    addikt

    válasz janos666 #28756 üzenetére

    Igen, tudsz mérni "elméleti sávszéleket", mint ahogy ram-nál is (Aida-ba pl.), de a valós javulás szinte semmilyen egyenes arányú kapcsolatban nem áll azokkal az értékekkel.
    Ssd-nél detto, ahogy írtad is. Egy sata 2 és sata 3 -as portba kötött ssd pont ugyan olyan lesz valós felhasználás során, miközben +50% -ot lehet mérni max sávszélnél.
    Sőt, sata (1) -re bekötött ssd és hdd max elérhető sávszélessége akár meg is egyezhet, miközben ég és föld lesz a rendszersebesség.
    Vagy pl. win telepítés Dvd-ről vagy egy akár fos, régi, lassú pendrive-ról. A Dvd-nek nagyságrendekkel nagyobb az elméleti sávszéle, mégis a pendrive-ról töredéke idő alatt fel fog menni a rendszer. :) Így értettem, hogy ezt nehéz számszerűsíteni.
    Azért tömörítésnek illene gyorsabban lennie. Kivéve, ha valami pompás programmal tömörítünk, ami 1 szálat használ. Egy-két "repack" játéknál láttam ilyent.... De azok tartalmazzák a tömörítő eljárást is. Nagyon praktikus. :D Mikor még nem volt ilyen gyors internet 1-2x szedtem le olyan progit, mert előnynek tűnt a 10-20GB-al kisebb méret. Aztán meg 5x annyi ideig csomagolja ki, mint amennyi idő alatt lejött volna az az adatmennyiség. :D
    A legdurvább amire emlékszem az a Gta 5 volt. Meglett az első tört verzió. Jó nagy volt a játék és volt egy "repack". Na, annak a kibontása ilyen fél, 1 napos story volt aztán. :D

    [ Szerkesztve ]

    https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg

Új hozzászólás Aktív témák