Új hozzászólás Aktív témák

  • _Horka_

    aktív tag

    válasz fudi2002 #11237 üzenetére

    Rendben. Feladom. Igazad van.
    Bevallom, olyan ostoba voltam, hogy D15-öt erre a szutyok AF-II-esre cseréltem, pedig a D15 sokkal jobb volt. Megbízhatóbb és még jobban is hűtötte a procimat. Csak azért próbáltam az igazamat alátámasztani, mert nekem most ez van a gépemben.
    Még azt is elhittem, amiket mindenféle sehonnani teszterek (mint pl. a Gamers Nexus, akik az egyik legnagyobbnak hazudják magukat) promóznak. Persze, azt hazudják, hogy bizony mindent megvesznek, és nem befolyásolják őket... de ez nem igaz! Oké, nem tiltották le a kommenteket a tesztjeik alatt, de csak elvakult fanatisták nézik-olvassák őket. Így ki sem derülhet az igazság. Amúgy sem értenek hozzá... Méghogy külön erre kifejlesztett tesztrendszerük van! Ugyanazon gépben, ugyanolyan metódussal felkent ugyanolyan paszta, meg kontrollált körülmények... Bah!
    Az én tapasztalataim sem mérvadóak, mert egyrészt nem értek hozzá, másrészt meg csak hinni akarok benne, hogy jobb ez az AF-II, meg a tesztereknek igazuk van. Már tudom, csak pszichoszomatikus eredményeket kapok, mert hinni akarok benne, hogy nekik is igazuk van...
    Most már tisztábban látok. Arra a rengeteg tesztre kell hallgatnom, amit linkeltél... mindegyikben hűvösebb volt a D15-el a proci. Igazi teszterektől, akik tudják, hogyan és miként kell ezt csinálni.

    Komolyra fordítva a szót, nem kell nekem hinned. Senki másnak sem. Amennyiben úgy gondolod, hogy az általad linkelt (amiben mellesleg minden valószínűség szerint rosszul felszerelt és így rosszul tesztelt AF-II az alany) eredmények a mérvadóak, hát legyen. Nekem nem fáj.
    Részemről a téma lezárva. :)

    STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P

Új hozzászólás Aktív témák