Új hozzászólás Aktív témák

  • freddirty

    senior tag

    Azért kicsit magasabbról nézve ezt a "boostol annyit vagy sem" téma inkább arra világít rá, hogy nem teljesen jó az az irány amerre most megyünk. Márhogy az utolsó mhz-eket is gyárilag kipréselik és rá is írják. Aztán ilyen-olyan bugok miatt nem teljesül. Az egyszeri felhasználó nyilván észre sem veszi, sokakat nem is érdekel, de azért látszik hogy van akinek szúrja a szemét.

    Amennyire emlékszem a másik véglet ami 1998-2000 táján volt, hogy egy celeron 300mhz-es procit cirka 450mhz-en tudtunk túlhajtani. Na ott megérte az OC és volt lehetőség a procikban, és még csak nem is kellett 1kg-os hűtőblokk rá :)

    Talán az a véglet sem volt jó (nosztalgiafaktor on: de! :)), de egy értelmes ráhagyás ma sem ártana. A mai OC fanokat is boldoggá tenné, mert a mai +10% oc már jónak mondható de a múlt tükrében inkább szánalmas, és talán nem kellene annyira körültekintően keresgélni a jól működő nem bugos normális árú alaplapokat. (de persze értem, hogy az amd hajt, hogy végre elkapja az intelt)

    ps:
    De ezek csak egy kivénhedt vén pc-s gondolatai aki végre szeretné a 2012-ben 130k-ért vásárolt 3770 konfigját megújítani egy +30-50%-ot tudó 3600-ra, 7 év után hasonló áron.

    fred

Új hozzászólás Aktív témák