Új hozzászólás Aktív témák

  • pandras83

    senior tag

    válasz hokuszpk #27881 üzenetére

    Persze, ezzel számoltam. Bár fog hiányozni a jelenlegi uefi, megszerettem és ki is igazodom rajta, de ahogy látom, a béta uefi rendesen le lett butítva hogy elférjen a chipen. Gondolom a fő funkciók megmaradtak, csak kevésbé mutatós.
    3700X lesz a vége, lehet hogy egy hónapon belül be is pattintom. Először persze megnézem hogy mit tud még az öregedő 2600 bf2042 alatt. Sok reményem nincs benne, de meg kell adni neki az esélyt. A 2600-ot 48k-ért vettem apróról (akkor volt 60k boltban), a legkalandosabb vásárlásom volt. A 8. kerbe mentem érte és egy nem túl bizalomgerjesztő ház udvarában vártam, aztán az eladó felesége hozta le egy szatyorni egyéb alkatrésszel és egy karonülő babával a karjában. Azt se tudta hogy mik vannak a szatyorban, csak mondta hogy válasszam ki melyik az enyém. Eleve para volt, hogy előtte 5 perccel beszéltem az arccal telón és nem említette hogy otthon sincs.
    Nem mondom, hogy nyugodt voltam hazafelé, de minden rendben volt végül, cpu install után minden szépen ment, ahogy kell.
    Most meg már Berlinben élek, és vehetek dupla annyiért bóti cpu-t, ami max 20-25 %-al gyorsabb átlagban. Nézegettem ebayes használt am4 cpu-kat is, és meglepődve láttam, hogy a hűtő nélküli "tray" procik ugyanannyiba kerülnek, mint a boxed verziók hűtővel.

    Cyberfuck Patchrunner

Új hozzászólás Aktív témák