-
IT café
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
donchicco
tag
Sziasztok!
Írok ide is hátha itt van megoldás...
R9 290x ASUS alig 1 hónapos videókari mióta megvan ilyen hibákat produkál a gép:
Bekapcsolás után ha netre lépnék fel még a Fast dial könyvjelzőinél járok csak és elsötétül, vagy ha ott nem a hibernálásból felébredve teszi ugyan azt. Játék közben sosem volt ilyen probléma.
Érdekes,hogy e miatt újratettem a win 8.1-et és nem telepítettem a drivert hozzá! Alapból valami x verziójú catalist cucc feltett magának és avval hibátlanul működött.
Gondoltam azért mégiscsak frissítem a legújabbra,és voila ismét fekete képernyő random módon és időközönként! Általában pihenés vagy bekapcsolás után...
Az üzenet miután helyreállt,már ha helyreáll mert sokszor nem teszi és marad a fekete képernyő!
olvastam utána ezt azt írtak valamiféle késleltetést beállítani nagyobb értékre meg táphibát is vagy szimplán videókártya hiba...
"A képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Köszönöm!Gigabyte B650 Gaming X AX (AM5), AMD Ryzen 7 7800X3D, G.Skill Trident Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30, MSI 3080 Gaming X Trio, EVGA 750W, Kingston M.2. 500GB SSD, Asus TUF VG27AQ1A, (+1TB SSD-k,+5TB HDD-k)
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- PALIT RTX 4080 16GB GDDR6X JetStream- Új, 2 év garancia - Eladó!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest