Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Abu85 #23490 üzenetére

    Skalazodassal eddig sem volt nagy problema. Meg a 3. GPU is 80% korul hozott legtobb esetben, ami brutal jo. Ellenben hiaba volt majdnem minden game-ben boven 60+FPS-em, nehol meg a 120+ is megvolt, nem volt soha folyamatos a kep. Megfajdult tole a szemem, es teljesen elmenyrombolo volt. Crysis 1-2-3, Bioshock Inf., BF4, FC3(ez konkretan jatszhatatlan volt, mind a ketto, mind a 3 GPU-s rendszeremben ki kellett lonom a tobblet gpu-(ka)t, raadasban a HUD merete is megzavarodott CF-ben), GTA IV, Metro 2033/LL(Metrot e miatt ki sem jatszottam, az elejen hagytam az egeszet, mert 1 kartya keves lett volna), es AC. FPS mindenhol eleg volt, nehol boven sok is. Szoval nem ez volt a gond... Most felsoroltam itt par nagyobb cimet. Az AC miatt aztan vegleg elegem lett, mert ott nem megengedheto, ha egy kicsit is akad a kep. :(
    Szoval a skalazodas csak egy dolog, mas gondjaim voltak. :(

    Kozben meg haverom roccenes mentesen futtatott mindent a 780 SLI-vel, ez volt a legfajobb. Szoval NV oldalon azert messze nincsenek ilyen gondok, igaz skalazodas teren a 2. GPU is olyan 80% kornyeken teljesit csak, ami AMD-hez kepest maximum atlagos.

    mod: Valszeg DX12-ben mar nem lesz problema 1 GPU-nak sem megbirkozni FHD-n tuli felbontasokkal. Bar ez erdekesen hangzik, hiszen a 4K egyenlore tavol van attol, neha meg a 2 GPU is keves. :U Kicsit fura is lenne nekem, ha teljesen melloznek ezt a technologiat.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák