-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balazska90
tag
RDR 2 az RX 580al : FHD, Ultra, 40 fps körül fut. Viszont egész játszható így is. Lejjebb is tekertem a grafikát de nem sokat gyorsult így inkább hagyom Ultrán.
-
HSM
félisten
válasz Meridius11 #37899 üzenetére
HPET beállítás? Nekem egy azzal kapcsolatos disabledynamictick beállítás simította ki dx12-ben a BFV-öt RX580-al.
Illetve a CPU is túlmelegedhet, alaplapi vrm, de a kártya VRM hőfoka, üzemfeszültségére is érdemes lehet ránézni, ilyen gondok könnyen lehetnek ilyesmiktől.
-
Chaser
legenda
válasz Meridius11 #37899 üzenetére
msi-nek írtál? egy próbát mindenképp megér
raubisoda
ha megejtesz az 580-on némi uv-t, már nem lesz olyan hatalmas fogyasztásbeli előnye a 1660-nak, amennyivel gyorsabb annyival bőven drágább is, sőt, én is azt mondom ha már 1660 akkor a super
igazán nagy ugrás innen radeon 5700/2060/2060s
590-et is azért vettem az 570 helyére mert jó áron volt, designban sokkal jobb, meg kb mindenben ezek nekem megérték a felárat,ha ár/értéket nézem most zafír 570 itx mindent visz, ettől független az 590 érezhetően gyorsabb
jönnek az új kisebb navik, mondanám várd meg, de több helyen azt olvastam nem nagy mutatványok lesznek, drivereik pedig sokszor nyűgösekszerk:
HSM
most hogy mondod, táp is tud ilyet produkálni[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
raubisoda
senior tag
válasz Chaser #37905 üzenetére
Jogos persze.De Ő SEM UCCSÓ SZEMPONT.
NITRO+ RX 590 8G G5 SE1660-al egy árban van és hát na 10fps-el gyorsabb mint az 580.Fogyasztás nem izgat.
104 pozitív és 0 negatív https://outervision.com/power-supply-calculator
-
Chaser
legenda
válasz raubisoda #37906 üzenetére
attól is függ mennyi idős a kártyája, mennyi gar van, mennyiért tudja elpasszolni
nekem "csak" az alap fekete verziója van, pofátlan módon ide is bedobtam mikor apróért' osztogatták nekem ez a babatét' nem gyere be, fogyasztás is számít, de azt uv megoldja - neked ha nem számít, kalkuláld bele azt is, úgy jóval kevesebbet fűt és hűvösebb -
ha már nitro, nálad mennyi a ram default órajele?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Beretvás #37913 üzenetére
a másik állásban is 1545/2000
másik tag is nézte, nála isszerk:
HSM
nem a babatét', annál 1560/2100 a default, a feketénél 1545/2100 a zafír szerintsőt, boostra ír 1560-at minkettőnél, szóval elvileg teljesen ugyanazok a köntöst kivéve
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Beretvás #37916 üzenetére
akkor átverték a fekete tulajokat, visszamegyek ufóékhoz hogy adják vissza a 100mhz árát (((( :
engem nem izga különösebbent, egyik srác kérdezte nálam mennyi, mert nála 1545/2000 mindkét állásban, de eszerint nálam is
nonplusultra', az 570 ramjai jobbak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
-
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
adott egy relative friss win10, hozza az altala lehuzott alap amd vga driver (catalyst?) az 5870-hez.
Namost ha ezt egy rx580-ra valtom, ahhoz mar az Adrenalin kell.
Hogy telepitenetek?
Win10 re-install kizart, az tobb hetes melo lenne mindent ujra beloni (nem a win-t, hanem a rengeteg programot, stb).
OK
-
HSM
félisten
válasz Chaser #37919 üzenetére
Nem kell driver csere. Viszont a driver megjegyzi a kártya órajeleit, amivel elindítottad, és a BIOS váltásnál aut hiszi, nem változott a kártya, így betölti a korábbi órajeleit, mintha WattMan-os alulórajelezés lenne vagy OC. Ezért kell a reset, szólsz neki, hogy állítsa az aktuális alapértékeire a kártyát.
-
Chaser
legenda
válasz Beretvás #37921 üzenetére
uram, úgy csinálom, nem vált át
HSM
mondtam nem vagyok pH@szláma, de azért köszi neked is ( :
default 1545/2000, akkor is ha a fejemen pörgök, mindkét bios-nál, dupla reset után is, ami nem kell, mikor 570-590-t cserélgettem leállítás előtt deafultnál, bekapcsolásnál már az új kártya default értékei voltak
lényegtelen igazából, csak érdekes_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
"Nem kell driver csere. Viszont a driver megjegyzi a kártya órajeleit, amivel elindítottad, és a BIOS váltásnál aut hiszi, nem változott a kártya, így betölti a korábbi órajeleit, mintha WattMan-os alulórajelezés lenne vagy OC. Ezért kell a reset, szólsz neki, hogy állítsa az aktuális alapértékeire a kártyát."
eztmégazétudom' ( : de nem vettem a kis lelkemre :d
egyszerűen ez 1545/2000, alapból egyébként is a gyorsabb órajeles bioson kellene állnia a kapcsolónak nem? mondjuk mindegy hol áll, ha mindkét állásban ugyanannyi az órajel, semeddig nem tart átkattintani, csak kicsit érthetetlen, legközelebb win reinstallkor megnézem mit mutat gpuz, azért teljesen nem lennék meglepve, ha ennek is a strixx kavart volna be_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Beretvás
veterán
-
-
banderasz77
addikt
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #37934 üzenetére
3d alatt nem néztem ventit, de esetemben az is mindegy, manual fog menni a hűtés
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #37936 üzenetére
1,025v@1500/2000
idle meg a gyári érték
teljesen felesleges sztem +50-100mhz-hez +0,1-0,15v
ezen megy fixen mint a villám, és egy venti is lehűti
tehát default órajelek, csak uv-val
ramot sztem semmi értelme fentebb venni, 256 bit mellett sok érdemit nem hoz, 570-en nem vettem észre semmit 8000 vs 9000-es ramnál_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #37938 üzenetére
nem, 0,9-en áll, jójazúgy' ha nagyon unatkozom majd ránézek lehet-e lentebb csalni belőle, de ha jól értettem hsm levezetését, annyin megy mint a gpu, max mást mutatnak a sw-ek
-
fahrii
őstag
XFX580 - 1,075v@1400
Az új SW játék alatt felmegy 80 fokig a hőmérsélet. Ez eléggé különös tekintettel arra, hogy a venti szinte hangtalanul pörög gyári RPM beállításokkal. Ez mennyire egészséges? -
Chaser
legenda
válasz fahrii #37940 üzenetére
megfőni nem fog tőle, valszeg olyan a ventivezérlése, h ne akarjon turbina lenni, ha megnézed defaulton valszeg átugrik 85 fölé és a ventit is megzargatja
kiszának van xfx 580-asa, majd ő jobban megnyilatkozza' a többit_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
-
korpas15
tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy a jelenlegi tápom (Chieftec GPS-500A) kevés az RX 590 Nitro+-nak? Mert ahogy elindítom az új Star Wars gamet rögtön lekapcsol a gépem. -
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #37948 üzenetére
venti hangjával nem volt bajom, nálam vmelyik alktrész adott daráló hangot a seasonic táp miatt
korpas15
előferdülhet, ha jól rémlik régi táp már_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- LG V30 - vezércsel
- Konteó topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kés topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Milyen TV-t vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest