Új hozzászólás Aktív témák

  • BReal

    addikt

    válasz BReal #15403 üzenetére

    Még annyival egészíteném ki ezt Pepe78, hogy a DX12 és a Vulkan egyértelműen az AMD pályája. DX12-ben ugyan nem minden címben gyorsabb, de a legtöbben szépen veri a 1060-at. A Vulkanban pedig még jobban. Utóbbinak hátránya, hogy Doomon kívül tudtommal jelenleg semmi nem használja, viszont abból kiindulva, hogy IdTech-es motor hajtja a Doomot, meg merem kockáztatni, hogy a később érkező IdTech-es játékokban, például a Quake Champions, esetleges Wolfenstein, Doom, Quake folytatásokban szintén várható Vulkan támogatás.

    És tényleg, ami a leglényegesebb: tény, hogy a régebbi játékok nagy részében a 1060 veri a 480-at, viszont az újabb (beleértve az 1-1,5 éve megjelent címeket is) címekben egál közeli az eredmény, a legújabbakban pedig szépen előzi a 1060-at. De olyan is van, hogy míg megjelenéskor tesztelt új játékban (Rise of the Tomb Raider) nagy különbségek voltak a 1060 javára, addigra a frissített teszttel gyakorlatilag a nyakára ért a 480.
    július 21.

    december 5.

    Fontos hozzátenni, hogy a második, december 5-i teszt még a 16.11.5 Crimson driverrel készült, azóta jött ugye a 16.12.5 (és még újabbak), amivel a RotTR is még 2%-ot gyorsult kb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák