Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz #45185024 #1418 üzenetére

    Az a Fury X mar eleg jo arban van pl az UK arakhoz kepest. 490£ koruli arban jon ki 440-es arfolyamon, a sima Fury meg picit dragabb mint itt, 15£ szoval esetleg meg ez valtozhat lefele...

    Az hogy mire lesz jo majd a Fury az majd kiderul ha jon a DX12/Vulkan meg a VR, sokak szamara nem egyertelmu hogy mire eleg most. Az uj driverekkel (15.7.1) nalam mar jo par jatek jobban ment mint a Ti-n (Metro, Mordor), van ami "lassabb" (2-4 FPS) Witcher 3, Batman AK. Dying Light es GTA 5 olyan erdekesen jelenitodik meg, mintha a tavolabbi targyak 3D-esednenek, olyan kettos latas feeling, tiszta rendzszeren majd megnezem ujra.

    A memoria tomorites az valami baromi jol meg lett csinalva, GTA5 remek pelda, Epp autokazok kifele a varosbol, megallok nyammogni a beallitasokkal, effekteket tolom fel es irja mennyi memoria kell, 4GB a Fury X, 4.6GB korul jarok, beallitasokat mentem. Megyek tovabb a kocsival egy pillanatra megall a kep, na mondom KO(?), nem, letomoritette a memoriat 2.5-re, majd felment 3.1GB-ra es ott is maradt.
    Mordorban ugyanez, 3.1GB-3.4Gb kozott jarok minden maxon, AA nincs sosem bekapcsolva, 4K-n nincs ertelme...

    Mindez Win 7 alatt, Win 10 alatt sokan tapasztaltak ennel jelentosebb novekedest hala a WDDM 2.0-nak, ezt nem all modomban kiprobalni, jelen allapotaban meg nem rakom fel.

    A "nagy gondja" most a kartyanak, hogy a feszultseget nem lehet emelni es igy adni neki OC-t. 1140MHz az a hatar ahol mar lutri mit bir meg ki alap feszen, a stabil beallitasok amin en hasznalom 1110/550, bar maradt meg fent par alkatresz az NV driverbol uh ujrarakom majd a rendszert, DDU sem tudja mar leszedni.

    A tesztek alapjan ha kapna kis feszt, siman menne a memoria az enyemen 625-on (most is megy amugy), a GPU meg 1200 korul vagy magasabban.

    Erdekesen reagal arra hogy a tesztet 1080-on futtatod vagy 4K-n (Firestrike), 1080-on lement FS 1165-on is, 4K-n viszont 1145 a hatar. Most. A skalazodast nem neztem, de most par FPS-ert nincs ertelme bohockodni vele, majd allithato lesz a feszultseg es lesz rajta rendes viz is.

    A hangja miatt nem kell aggodni (sokat), elso nap amikor bekapcsoltam akkor azt hittem megvadulok, olyan hangja volt a pumpanak, 4 nap utan mar alig hallani, szep lassan beall magatol, ha nem akkor is ott van 14 napon beluli visszakuldes lehetosege vagy javittatod, en leszedem nemsokara.

    Szoval a kartya szerintem hatarozottan jo, az indulas elegg szarul sikeredett AMD-nek, a Pr-tol kezdve a drivereken at, , ellenben most erezhetoen jo a kartya, stabil a driver/szoftveres oldal, meg ki kell tapasztalni par dolgot, kivancsian varom a folytatast, jatekspecifikus hibakkal meg torodom :N

    Kepek nincsenek, dolgozom, videok sem, mert nincs google accountom igy nem is lesznek.

    A temahoz kapcsolodo kerdesekre szivesen valaszolok, e-penis meregetosok, benchmark wh@re-ok kimeljenek, nekik ott az AMD vs Nvidia topik. :R

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák