Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz katt777 #53442 üzenetére

    Net stream lagol, vagy merevlemezes?
    A netstreamnel gond lehet, hogy fene tudja milyen kepernyöfrissitesre van epp az adott adatfolyam optimalizalva, tehat összeakadhat a monitor/tv sajat frissitesevel. Ennek a megoldasahoz nem ertek.
    A gepröl jatszott cucc eseteben is a vsync a fontos; ha a vga egyebkent birja a strapat (komolyabb render szüres eseten egy egyszerü igp siman megfekszik), akkor többnyire ez a gond.
    Pl. a VLC player eleg rendesen tartja az adott video sajat erteket, mindenfele vacakolas nelkül, AB-vel monitorozva latszik is. Sajnos valami egy honap elötti frissites (win? vlc?) ota hülyen viselkdeik, ahogy Nalad is :(((
    A(z?) MPC-HC meg jobb, mert az hajlando default együtt müködni a madVR-rel. Nekem sajna kisse bugosan fut a gepen es zenere nem tartom a legjobbnak a bonyolult beallitasok miatt, ezert nem hasznalom. Asszem megveszem a jRivert, mert az az altalam eddig hasznalt legkomplettebb es legjobb minösegü mediaplayer szoft audio es video tekintetben. Szinten default madVR filter kepes, eleg rendesen szinkronizalja a kepfrissitest is, legfeljebb dupla fps-t tol, de az mindegy a szaggatas eseteben.

    TV eseteben elöfordul, h eröszakkal @24-esre kell allitani a kepet es akkor rögvest kisimul az addig lagolo film. Aztan persze vissza defaultra, ha befejezted a nezelödest.

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák