Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
válasz ScomComputer #3650 üzenetére
Plusz 1-2 hónap, mire használható szintű lesz a driver 3-4x patchelt verziója.
Malaka!
-
ScomComputer
veterán
válasz spleenszuru #3651 üzenetére
Nem lesz ilyen..tökéletes lesz minden a startkor...
-
veterán
Jovanma Most 7900XTX van jatszosban. De felesleges, egy 7800 celzok be, tobbit eladom van 7900XT is
-
ÁdiBá
veterán
válasz Elerosse #3648 üzenetére
Én is egy olcsó pulse verzit választottam az AQUA-ból. 370 ezer ft jutottam hozzá.
Hangos, meg elég melegecske is. 60-70 fok között használom, de úgy hogy pörgetem rajta azért a ventiket izomból.
Nagyon agyalok rajta, hogy ha az AMD FSR féle dolgok beválnak akkor megajándékozom egy blokkal.
Ami kicsit zavar, hogy annyira meleg a hátlap, hogy szabályosan forró. Normális az hogy annyira feltud melegedni hogy nem tudsz hozzáérni, kérdezem én a többieket?Eddig azért nem tünt fel, mert minden kártyámat vizeztem az elmúlt 5 évben, és sokkal hűvősebbek voltak.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
proci985
MODERÁTOR
7900XT/X szeria eleg meleg, fogyaszt is rendesen
mondjuk ez legen elegge normalis. latszik evek ota mindent vizezel
egyebkent annyira nem veszes a dolog: nekem honapok ota csuszik a levizezese, pedig itt a blokk mellettem.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Spizzi
tag
Sziasztok.
Vásároltam egy 7900 XTX-et, eddig 6800 XT volt a gépben. A kérdésem az lenne, hogy DDU-val szedjem le az Adrenalint és tegyem újra vagy ugyanazt a drivert használjam és hagyjam ahogy van?
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
Sontir Fel
őstag
Nincs valami grafikai utmutato, hogy akkor most melyik kartyaval mi fog mukodni, hol es hogyan kell aktivalni, es azt mit fog jelenteni, stb olyan egyszeru modon, egyszeru embereknek mint en
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
ScomComputer
veterán
válasz Sontir Fel #3661 üzenetére
De van...egy hiv. leírás... [link]
"Additionally, gamers using AMD Radeon™ RX 7000 Series graphics cards can optionally switch on and combine the benefits of our new driver-based AMD Radeon™ Anti-Lag+ technology5 (part of an upcoming update to the AMD Software: Adrenalin Edition™ application) to further lower latency in supported games, which will include FSR 3 games like Forspoken, when frame generation is used. For gamers using AMD Radeon™ RX 6000 series or lower graphics cards when playing an FSR 3 game, they can use Anti-Lag instead, which works in all games."
Ja és Abu.."A HYPR-RX-es FMF RDNA3 only lesz."...#18[ Szerkesztve ]
-
Sontir Fel
őstag
válasz ScomComputer #3662 üzenetére
Koszi, alakul.
-
Bossp
addikt
Én azt mondom plug and play kellee lennie és nem kell DDU ennél a cserénél de kövezzetek meg Mondjuk pont múltkor bele futottam hogy esxi alatt clone oztam egyik projectes gépről a másikra egy win10-et a másikra és ott meg sem mekkent az érintő kijelző ugyan azon ennvidia driverrel. (gt730 és gt710).
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
beef
őstag
Alapdolgokkal itt sem lesz baj, majd ha jönnek az anomáliák, hogy X játékban mikrolaggol, meg egyebek, akkor lehet majd a fejet vakargatni, hogy mitől van.
Jó eséllyel nem lesz baj, de nem kerül sokba csökkenteni a hibalehetőséget.
Egyébként meg elégnek kellene lenni egy gyári visszaállítást kérni a szoftverben. -
Devid_81
félisten
válasz ScomComputer #3662 üzenetére
Az FSR3 az RDNA 3 only, viszont ami jovore jon Fluid Motion Frame meg menni fog tobb generacion ha jol ertelmezem.
...
-
Sontir Fel
őstag
válasz Devid_81 #3667 üzenetére
AMD confirmed FSR3 will work on Radeon RX 7000, 6000 and older GPUs. The company also confirmed FSR3 will be supported by other GPU vendors, and consoles. AMD provided the following chart explaining which cards can support and which GPUs are recommended.
[ Szerkesztve ]
-
szabesz0524
csendes tag
Sziasztok! Van olyan aki 6950XT-ről váltott 7900XTX-re? Megérte? Megérheti a váltás? 1440p, 165hz monitor mellé gondolkodom az esetleges váltáson.
Köszönöm!Jogi megfogalmazás: Az oldalon megjelent képek, videók, írások a véletlen művei! Ha bármely egyezés lenne élő, halott, vagy élőhalott emberekkel akkor az kizárt dolog mert nem tudom!
-
Spizzi
tag
válasz szabesz0524 #3671 üzenetére
Szia, igaz én 6800 XT-ről jöttem át XTX-re, szűk egy hét tapasztalatai alapján játéktól függően 40-60%-os a gyorsulás. Ami konkrét példákat tudok (mindenhol a maximálisan beállítható csúcs grafika / 1440p)
COD MWII
100-130 FPS helyett 170+ (konkrétan nem tudom mert 170 Hz a monitorom és ott limitálom is a FreeSync miatt)RDR2
70-90 FPS helyett 110-150Metro Exodus EE RT On
55-70 helyett 90-120Far Cry 6
90-115 FPS helyett 130-150
(optimalizálás csúcsa ez a játék)Meg van még egy pár amikkel ennyi kis idő alatt próbáltam, úgy mondanám, hogy egy jó +50% a 6800 XT-hez képest 10-15 játék átlaga alapján, hátha így könnyebb elképzelni 950XT-hez képest is.
7900XTX / 7800X3D / 32GB 6000MHz
-
Bossp
addikt
válasz szabesz0524 #3671 üzenetére
Szia. 6900XT-ről váltottam. Nagyon is megérte. Bár én 4k 120 Hz-en tolom Itt nagyobb a difi mint Spizi kollegánál. 1440p-nél már inkább jövőbe mutatóan éri meg mintsem most. Bár Amilyen csodák jötek ki mostanság (Forspoken meg Age of Aveum) na ezekhez már ebben a felbontásban is kellhet
"1 lehetsz vagy 0 vagy élő vagy hulla!"
-
jimpo
senior tag
A gyártónak az az érdeke hogy minél több chip eladható legyen.
Egyik GPU sem tökéletes, mindegyiknek megvan a gyenge pontja.
Persze ki lehet fogni remek darabokat, mindenesetre összehasonlítási alap nélkül nehéz eldönteni. A szilícium lottó már csak ilyen.A 1080p felbontás játékokban lehet nem a legszebb, de legalább simán fut a vason... :DDD
-
piero86
aktív tag
Azt hiszem maradhat a kártya.
Kis memória órajel emelés, alap Power limit + venti profil.
-
MolGabi
aktív tag
-
laragirl83
őstag
Hello mindenki!
Beléptem a klubba én is, úgy ~20 év intel/nvidia utángigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
trek81
senior tag
válasz laragirl83 #3683 üzenetére
tolhatod is uv ub uc ud hwinfo mindent
Már ment vissza pénz embereknek,, ahogy kapom a pénzem megy vissza
-
laragirl83
őstag
Ott még nem tartok, erőteljesen ismerkedünk
Ami vga kapcsán néztem, hogy powerlimitet maxra es mellé uv, de majd még tájékozódom aztán jönnek a tesztekgigabyte x670 aorus elite ax * 7800x3d * corsair icue h170i elite lcd * 32gb g.skill tridentz 6000 * sapphire 7900xtx nitro+ vapor x * samsung evo 980 pro 1tb * fractal design meshify 2 xl tgd * gigabyte g32qc
-
válasz laragirl83 #3685 üzenetére
Szia,
Milyen kártyát vettél?Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
-
válasz laragirl83 #3687 üzenetére
Jah, bocsi... nálam az aláírások el vannak rejtve.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
-
ScomComputer
veterán
-
Pease
csendes tag
válasz ScomComputer #3690 üzenetére
ez jó eredmény? pont 7700 xt vásárlásán gondolkodom megjelenéskor
-
Exodion
aktív tag
Sziasztok,
Becsatlakoztam a 7xxx-es szeriaba en is egy 7900xtx feher taichi-vel.
Egy 5700xt nitro+ -t valtott, csorinak a torka is veres volt mar, kicsit razott az IO hatlap es naponta omlott ossze. Ezzel szerencsere minden rendben es meg huvosebb is. Aki 7900xtx-et hasznal, milyen venti profilotok van?0 rpm: OFF
Temp 30 50 65 80 95
Speed 25 30 45 55 60Ezzel egy bo oras metro exodus enhanced (3440x1440, ultra preset + ultra raytracing + 1x vsr) mellett 53fok az edge temp, es 81-83c a hotspot, nem mondom tul hangosnak de azert lehet hallani foleg hogy gephazra meg varok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kiváncsi leszek az arra, egy 7800XT vennék. De most 160e HUF nettőert tudok Phantom Gaming 6800XT.
Annál tuti több lesz, talán valamivel gyorsabb lesz meg bukom a Hyper akármit?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest