Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz frescho #96762 üzenetére

    Nekem már azért a szószerinti betárcsázás elmaradt. De akkoriban így hívták az összes ilyet, ezért szoktam meg így nevezni, pedig nekem 56K-s belső modemem volt. A 466-osnál ezzel szívtam is, mert vagy a modem vagy a hangkártya volt a gépben, így nemhogy netezés közben nem tudtam zenét hallgatni, de ha netezni vagy hangot akartam és épp a másik volt benne, akkor a gépet szerlenem is kellett. Átlag napi kétszer, nem csoda, hogy háza sem volt. (pontosabban egy váz volt aminek minden oldala hiányzott, de egy időben csak alaplapos dobozon összegórt "próbapados" kivitelé volt).
    Szóval jobban jártam volna a külső modemmel. ADSLnél már csak ilyet láttam.
    Amúgy az ADSL-ben nekem a 384-es, - sőt amit szlovákiában szolgáltattunk még 2005/2006-ben (egy ottani netszolgáltatónak dolgoztam) a 128/128K-val is beértem volna - . Meg Debrecenben volt TV Network még 2004-ben haveromnak 256/256, de az is időlimit nélküli kábeles volt. Nekem ezek akkoriban bőven elegek lettek volna (igaz a 128/128 is gyorsabb volt mint az ISDN) csak ne legyen percdíj.
    De sajna 2004 dec 28ig várnom kellett erre :( (mert nyilván az ISDN 40 ingyenes órája is azt hozta, hogy csak számoltad, hogy mennyit vagy fent)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák