Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz DarthSun #73024 üzenetére

    Hát remélem nálam nem lesznek. Ugyanis itt is jön ha,marosan az új gép. Ehhez képest még olyan kérdésekkel is sakkozok, hogy a 2×4TB+2TB+1TB kombóból akkor mi kerüljön a gépbe? Az 1TB tuti nem mert backup. Az egyik 4-es is külső házban van, szóval lehet h 4+2TB lesz. Még ígyis sandásan 4(!) partició lesz + a rendszer. OMG.
    Aztán néztem, hogy sehogy nem tudom megkerlni a Win10-et, de azt is kell majd rendesen customizálni.

    Hát én nagyon sok rosszat láttam belőle, és fórumokon is sokat olvastam, hogy lehalnak. Szóval akkor mázlid van.
    Sebaj, vettem 7300GT-t aminek nem emlékszem a márkájára (Galaxy) csak arra, hogy kék volt a nyákja és egy vörösréz designos hatalmas Zallman cooler volt rajta, 128MB DDR3-as memória társaságában 8× AGP-n. Az volt az utolsó új AGP-s kártyám. Még mindig emlékszem arra a napsütéses június eleji pénteki napra mikor meghozta a futár, beszereltem, és oda meg vissza voltam, hogy a Flat Out 2 milyen hihetetlen szépen röccenés mentesen megy full grafikával :D
    A kártya erejével nem volt baj (sőt, nagyon szépen helyt állt) mégis egyszerre három(!) irányból érte el a végzete :
    A 128MB RAMja sajnos 2009 nyarára kezdett egyre inkább kevésnek bizonyulni, a DX9 még éppen elég volt, de látszott, hogy kelleeni fog a DX10, és végül az AGP-s mivolta. Amikor elhatároztam, hogy az Athlon XP-t cserélnem kell (itt sem a sebesség volt a baj, hanem az SSE2 hiánya.
    Végül bár 2009 novemberében nyugdíjba küldtem (és utódja egy HD3870X2 lett, ami teljesen más szektor volt); 7300GT még 2013-ig velem maradt, majd akkor adtam el. Jelenleg Sopronban tölti még mindig aktív szolgálatát, egy kis gyerekeknek mesenézős gépben szolgáltatja a képet.

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák