- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
Kicsit off:
Már hetek/hónapok óta keresek egy Ezra magos 800/133 MHz VIA C3 procit. Egy csávó benyögi, hogy neki már van egy, és sok sikert a kereséshez. Megpróbáltam kölcsön kérni tőle egy teszt erejéig, de basszus mintha süket lenne a k*rva anyját! B*szik válaszolni!
Nemrég egy másik gyerek meg jelezte, hogy van neki ilyen procija. Írtam neki már 3 privit, és látom, hogy fent van PH-n, de b*szik visszaírni.
HÁT EZEK EKKORA KÖCSÖGÖK??? Nem értem, mi a f*szért nem lehet visszaírni!
#tarcsad
-
Yutani
nagyúr
Hogy a topikhoz illőt is írjak:
Végre összeszedtem egy rakás első sorozatú GeForce és Radeon kártyát, valamint egy S3 S2k-t is. Csinálok velük egy tesztet, remélem örülni fogtok neki!
#tarcsad
-
Ranagol_5
senior tag
Szúszá. Nekem amit vettem MSI K7D Master-L-nek kéne újra flashelni a biosát, de Dryman baszik vissza írni, pedig már 2x írtam neki. Én nem értem, neki nem kell a pénz, vagy mi a f*sz?
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Rive
veterán
válasz #95904256 #6310 üzenetére
Nem nagyon javitok már, csak érdekesebb dolgokat. Egy lezúzott BIOS foglalat annyira nem érdekes De ha nem találsz senkit, akkor megcsinálom - ha eljuttatod...
Amúgy meg Dryman, Didyman... Vagy innen valaki./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
Ranagol_5
senior tag
válasz #95904256 #6308 üzenetére
Amennyit bosszankodom vele, lehetséges, hogy tovább adom. Nekem is meggyűlt a bajom vele, mire kimókoltam. Most, mivel az én eprom égetőmön nem tud ilyen winbond chipet flashelni, próbálok találni valakit, aki feltudja nekem flashelni. Sajna nem sok esélyt látok rá. Vagy pedig rendelek neten készre flashelt új chipet, amúgyis, ez lehet, hogy el is szált.
Szerk.: Hogyan sérült meg a foglalat, úgy értem, hogy hol, és milyen módon? Lehetséges, hogyha leszedsz egyet, egy másik lapról, megtudom neked csinálni.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I feel my self like a fuckin' monkey. | Irigylem a szüleimet. Nekem sose lesz olyan zseniális gyerekem, mint amilyen nekik van.
-
Yutani
nagyúr
válasz #95904256 #6313 üzenetére
Én anno vettem az Amiga 500 Agnus chipjének kiemeléséhez egy PLCC IC kiemelő eszközt. Asszem a Conradban vettem, 2-3e Ft körül volt. Persze új Agnus chipet nem találtam sehol, azóta is fértetéve hever az A500.
#tarcsad
-
Ranagol_5
senior tag
válasz #95904256 #6313 üzenetére
Hát, ha letudsz aprítani egy foglalatot egy rossz lapról, megpróbálhatom megcsinálni, de nem fűzök hozzá mondjuk sok reményt, mert nem tudom még, hogy hogyan férhetnék hozzá a forrasztási pontokhoz, anélkül, hogy sérüljne a foglalat.
Yutani: Profi kis cucc, lehet benevezek egy ilyenre, mert amit most használok zsákvarrótűt nem igazán erre találták ki.
[ Szerkesztve ]
-
Rive
veterán
válasz Ranagol_5 #6315 üzenetére
nem tudom még, hogy hogyan férhetnék hozzá a forrasztási pontokhoz, anélkül, hogy sérüljne a foglalat.
Kezdd úgy, hogy eleve kitöröd a foglalat aljáról a műanyagot. Akkor szabadon hozzáférsz a forrasztanivalóhoz./// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!
-
peti_s
addikt
Tudom hogy eltér a topic témájától, de milyen gépigény kell a PSX emulálásához? Mert akkor összeraknék erre a célra egy gépet. És hogyan kell használni a PS2 emlátort? BIOS már megvan hozzá. ( PCSX2 )
-
Ranagol_5
senior tag
-
bacsis
Közösségépítő
válasz zoltanz #6320 üzenetére
persze kell hozzá, és abból sem elég neki ilyen S3trio kategória, de a procira sokkal érzékenyebb haver HD4870-el meg valami E6xxx cpu-val játszott valami gammét, volt neki hogy 10FPS-el ment, aztán a procit cserélte E8400-re s lényegesen jobb lett neki a helyzet.. pedig egy E6000es proci simán kihajt már egy HD3870-et
-
Ranagol_5
senior tag
Juteszembe, akinek a kezeiközé kerül egy Asus P4GD1 alaplap, elne engedje, hanem dobjon rám PÜ-t egyből.
Különleges ismertetőjele, hogy 478-as és intel 915P chipsetes, így rendelkezik egy PCI-E foglalattal.
-
törölt tag
Az emulátor használja ki a négy magot, nem a PS2-es játék. A PC-n futtatot emulátor segítségével lesz egy virtuális PS2-őd, ami egy hagyományos PS2-nek fog tűnni a PS2-es programok felé. Maguk a PS2-es játékok már csak ezen a virtuális gépen futnak.
Tehát:
- Emulátor a PC-n fut,
- PS2 programok a virtuális környezetben.szerk.: Értelemszerűen, ha lassú a PC, akkor abból a PS2 programok nem vesznek észre semmit, csak te fogod úgy látni, hogy belassultak a játékok.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja, még valami. Megjöttek a Bartonok.
[ Szerkesztve ]
-
snake1977
őstag
Szimpla PSX játékokhoz elég egy 2,5-3ghz-es p4, legalább 512 ram, és 6600gt vagy jobb videókari, nekem 3000+ a64-en ment simán egy 7600GT mellett a psx 1-es játékok zöme, a plug in-nek nagyon sokat jelentenek, több fajta d3d vezérlő plug-in is kijött, némelyik közt akár 50% sebesség különbséget is tapasztaltam, ráadásul hab a tortán hogy többféle hang vezérlő plug-in is van, van amelyikkel tök süket pl.. csak audigy karikhoz jó, de ezt elfelejtik feltüntetni. Ha nem találnál megfelelő ps1 emut, csak dobj egy privit és küldök egy normálisat. / A psx 2-es emukat meg felejtsd el, ahhoz ahogy irták izom gép kell, és ráadásul nem is nagyon vannak fejlesztve az emulátorok, hogy kissebb gépigényt támasszanak. Például a gépemen a tekken 4 kb produkál 10-15fps-t és úgy 2-3 perc után óhatatlanul kifagy, van amikor előbb is, eredeti dvd romról játszva, na és a játékoknak csak elenyésző része fut bugok nélkül.
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
törölt tag
-
Ranagol_5
senior tag
Akosf: Egy olyan kérdésem lenne, hogy te anno honnan rendelted a giga lapodhoz az új biost? Mert én nem találok sehol olyat, aki ezzel foglalkozik.
-
törölt tag
Ja-ja, ennél a fickónál szoktak lenni egészen ritka procik is, de elég drágán adja őket. Persze ha türelmes az ember, akkor máshol az ő árainak a feléért, harmadáért is hozzájuthat ugyanolyan procikhoz. ( Pl. a cpu-world.com-on ) Csak néha éveket is várhatsz.
( Pl. NexGen 586-osból szinte mindig van nála, csak 200 USD körül vesztegeti darabját. Egyébként az én NexGen-jeim is tőle vannak. Meg a K6-III+/550 is, stb... )
-
snake1977
őstag
s754-es 3100-as sempron proci érdekel valakit? Ma hozzámvágták alaplapostól, de nem akar indulni...bár lehet csak a ddr1-es memóriám nem müködik, mert egy p4-esben sem volt hajlandó elindulni.
[ Szerkesztve ]
...BRSZK...10...coming soon... / www.brszk.hu / , https://www.tiktok.com/@brszk_official , https://www.youtube.com/@BRSZK-Official
-
snake1977
őstag
Na EZ komolyság, 5,5k-ért nem is rossz a dual fcpga
-
-
snake1977
őstag
A leírása szerint pIII coppermine-t elviszi, kár hogy a tualatinokat nem, azt hittem ez a chipset már támogatja. Egyébként az oldalon akadnak érdekességek, pl. 5ALI61-es lap 500Mhz-es k6-2-essel 990ft-ért..igaz az már elkelt, de megeshet hogy feltünik egykét okosság, én mindenesetre elmentettem, hátha lesz egy k6-III bagóért..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Autós topik
- Jövedelem
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Intel I7 13700K 16mag/24szál - Új, Tesztelt - Eladó! 108.000.-
- Intel Core i5 10th 10400f
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
- Intel Core i5 13500 - 14mag/20szál - Hibátlan, tesztelt Eladó! 67.000.-
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 43.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest