- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 10
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0b3r
senior tag
Helló Urak!
Remélem nem haragszotok, ha ide írom, de más topicba nem igazán mozgok és itt tudom, hogy hozzáértő a csapat.
Adott egy maradék alkatrészekből összerakott konfig, amiben kíváncsiságból kipróbálnám a CrossFire-t, de eddig sajnos nem jártam sikerrel.
i5-3570k CPU, Asrock Z77 Extreme 4 alaplap, EVGA 750GQ tápegység, 2db Asus Radeon HD7790 1Gb VGA, 4x2Gb 1333MHz-es Low profile DDR3 RAM, Samsung 840 120Gb SSD és WD Green 1Tb HDD.
Frissen telepített Win7 64bit, lehetőség szerinti legfrissebb driverekkel. Két programmal teszteltem volna a kártyákat, de a következő kék halál képernyőt produkálják. Az első program a 3DMark az első teszten túljut, mikor indulna a következő, akkor fagy. A másik a GTA 5, betöltésnél nem jut tovább. Tisztában vagyok vele, hogy bottlenecker.com szerint ez a 2db VGA együtt is kevés a processzorhoz, de nem gondolom, hogy ez okozná a lefagyást. Mikor az AMD driverben lekapcsolom a CrossFire támogatást, akkor szépen fut a GTA és a 3DMark teszt is végig megy. Kártyákat cserélgettem, külön-külön mindkettő hibátlannak tűnik. A tippem a memória lenne, kevés is, lassú is és talán a CrossFire-hez már rendszer memóriából is többre van szükség. Ezt nem tudom. Ha ez lenne a hiba akkor mindenképp csak a bővítés a megoldás, vagy ideiglenesen, BIOS-ban lehet valamit finomítani a beállításokon?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik