Új hozzászólás Aktív témák

  • flymi

    addikt

    Abit IS7-E mellé szerváltam egy másik Abit szépséget is, épp ma délelőtt próbáztam.

    Mint újdonsült Abit rajongó, azt hiszem összeállt egy újabb majdnem konfig, amin azért még lesz mit csiszolni:


    Abit BH7 (megpucerájolva, kiglancolva)
    Intel Celeron 2.20GHz/128/400 SL6VT Malay procival újrapasztázva, később majd kimaxolnám egy Pentium 4 HT 3.06GHz Northwood procival.
    Egyenlőre bent hagyom az nVidia Riva TNT2 M64 Vanta lassítót, de bőven van belevaló 2002-es vga.
    Csamcsung 256MB DDR CL3 egyoldalas ram, még keresni kell egy párt neki, sajnos ramokban nem bővelkedem.
    Cooler Master alu hűtővel és eredeti légkavarójával (3pin), ami hála az égnek élhető hangerővel bír még max fordulaton is. Bőven elég rá ez, nem kell rá übermegabrutál tuning csúcs hűtő.

    Egyenlőre BIOS-ig tesztelve. Csak egy HDD kell (valószínű IDE csatis lesz, a Satások elfogytak) meg egy gépház és már lehet is csapatni. Még nem tudom, hogy XP-t tegyek-e fel oprendszernek vagy egy Win98-at, mert kéne egy ilyen gép is.



    Még a dátumot sem kellett átállítanom a BIOS-ban.

    Ebéd után még tesztelek egy Zeppelin DDR2 2x1GB 800MHz rampárt aztán várom, hogy megérkezzen a Cooler Master V8 amit tegnap vásár'tam. :C

    laskr99: kérdésedre
    s370-re van egy sokat megélt, nagy valószínűség szerint Spire Whisperrock IV rézmagos alu bordám, csak épp venti nélkül. Pont ILYEN. Nagyon szívesen odaadom, ha jövőre megyek fel Pestre, vagy ha nagyon sürgős, akkor PK ellenében.
    Van még két alu 775 hűtőm, csak patentokat kell cserélni rajtuk. Aztán van egy egyébként viszonylag jó állapotú Arctic Alpine 11 Pro is, sajnos az alaplapra rögzítendő műanyag keret nincs meg hozzá. Ha ezek közül kell valakinek valami csak dobjon egy privátot.

    [ Szerkesztve ]

    /// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///

Új hozzászólás Aktív témák