Új hozzászólás Aktív témák

  • bacsis

    Közösségépítő

    válasz Yutani #5094 üzenetére

    Sajnos tényleg kevés MÉG!!!! a retro rajongó, DE!!!! szépen gyülekezünk, azért azt ne feledjük.. fussuk is csak gyorsan át a topic-unk fejlődését:
    Sokáig kihalt.. elkeztem bele írogatni 1-2X, de semmi.. aztán peti_s is ide tévedt, s ketten elkezdtünk témázgatni, majd egyszer csak megjelent Badman kolléga is na meg a mi kis mindent tudó akosf pajtásunk is... sokáig így 4-en voltunk, aztán kedves Yutani, te is ide tévedtél, eleinte elég ritkán, de mostmár te is sokat vagy itt :R aztán néha azért benéz Rive is és cskamacska kollégánk is... aztán megjelent Penyus cimboránk is DBob, és zoltanz is írogat időnként, Lord Vader, ről nem is beszélve...éééééés ha valami retro-s AMD-s téma az aktuális amiről beszélgetünk, ami ráadásul valami tök jó és ritka cucc, akkor Oliverda sem hagyja azt szótlanul....
    Ez msot így fejből 12 név hirtelen... és még vannak akik azért egyszer egyszer be-be néznek, s tudok olyanokról is, akik folyamatosan követik a fejleményeket, de soha nem írnak ( Ugye Imi ;) )
    Szóval vagyunk mi, és egyre csak bővül kis csapatunk :R
    Visszatérve a témánkhoz, az első komolyabb konfigomban egy 366os celó ketyegett, egy Acorp lapban ami tudott 66és 100-as FSB-t jumperel :DDD hopsz egyből 550MHz-re belőttem, Win98 mindíg hümmögött, hogy a Himem.sys hibát észlelt, ezt kb 3-4-5ször eljátsztta, resetelni kellett a gépet, de miután betöltött, stabil volt a rendszer :DDD ezt amúgy elmondhatjátok, hogy miért csinálta :))
    peti_s! kapd le a prociról a kupakot :K :C

Új hozzászólás Aktív témák