Új hozzászólás Aktív témák

  • Rive

    veterán

    válasz Fenyő #39154 üzenetére

    A konstruktivitás jegyében az efféle hibrid megoldások már egyszer ki lettek zárva.

    Még arra is történt utalás, hogy ha nem választunk valami lokalizáltságot is a (lokálba áthelyezett) topik mellé, akkor az se lesz megengedve: ha meg választunk, akkor az azon kívülre eső linkek is büntetve lesznek.

    Természetesen csakis szigorúan a konstruktivitás jegyében. Mert rendnek pedig lenni kell, rend pedig csak akkor van, ha büntetve vanik. Olyan egyszerűen nincs, nem létezik, hogy van egy rendőr, és semmi dolga: olyan nincs, hogy valahol nincs bűnözés, az gyanús, ilyenkor feltételezni kell, hogy az egész terület egy nagy bűnbanda...

    A szabályzat vonatkozó pontja a termékek, szolgáltatások hirdetését tiltja. Ez anno azért került be az alapelvekbe, hogy a szakmai topikokat ne szemeteljék tele hirdetésekkel az eladók, illetve az esetleges később bonyodalmak (csalók, pl) üzleteinek lehetőleg a bolhán legyen nyoma.

    Nomost, itt efféle hirdetés mint a fehér holló. Egymást ismerjük, tudjuk, hogy hol hirdet, ha keresünk valamit, akkor megtaláljuk a bolhán vagy direktben: más meg nem nagyon esik be, csak ha segítségre van szüksége.

    Ha a bolhán akad valami érdekesebb tétel, akkor igen: a link bekerül ide, jellemzően valamelyik törzstagtól, mert ismerjük egymást, és tudjuk, hogy ki mit gyűjt. Az ehhez tartozó üzlet marad a bolhán. Egy ilyen link semmi épesző értelmezés szerint se hirdetés: anyagi érdeke nem fűződik hozzá, aki berakta. Nem az szokta berakni, aki hirdet. Jellemzően nem is ismerjük, aki hirdet.

    Nomost, a szabályzat fenti pontját mára néhány modera kezdi úgy értelmezni, ami a közösség védelme helyett már a közösség zaklatását jelenti. Semmi link se termékre, se semmi olyanra, ahol termék/hirdetés előfordul, mert az hirdetés, tehát tilos, tehát büntetve lesz. Akkor is, ha a szabályzat hivatkozott pontjának sem jelentése, sem szelleme, sem a megalkotásakor kitűzött célja ezt az értelmezést így nem támogatja.

    Ennek jegyében most én berakok ide egy linket: [link]

    Ezen a linken több hirdetés is látható. Tehát ez tilos. Moderálásra szorul.

    A korábban itt levezetett mószertan jegyében ha ez a link nem kerül eltávolításra, akkor fel fogom jelenteni magam a megfelelő moderációs topikban.

    Természetesen, ha ez a link eltávolításra kerül, akkor kapcsolatba lépek az ügyvédeimmel és levédetem az eljárást: ne már, hogy a montipájton ezen abszurd marhaság miatt majd a PH tulajdonosainál kilincseljen térden csúszva a jogokért és ne nálam...

    Ps.: berakom ezt a hozzászólást a megfelelő topikba is az interaktívon belül. Elég, ha egy modera játszik itt trollt - én nem fogok :U

    [ Szerkesztve ]

    /// Nekünk nem Mohács, de Hofi kell! /// Szíriusziak menjetek haza!!!

Új hozzászólás Aktív témák