Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz zoltanz #14567 üzenetére

    Piaci értéke nincs. Sok vele a munka és a kockázat. Majd nem két forint a garázs bérlet sem, az egyéb kiadásainkról nem is beszélve (pl kocsikázás). Valahol sajnos meg kell húzni a határt. Közben meló meg minden. Szal per pill így megy. Ha majd másképp lesz akkor lehet több minden megy megtartóba. Mellesleg itt franciában nem sok ilyesmit lehet értékesíteni. Ellenben otthon lehetne, de nem ott vagyok. Ha hazaviszem a lom-ot amik nem érnek sokat csak elosztogatom az megint sok kiadás. Ez most ilyen, remélem lesz másképp is! Amúgy meg kilóárban elég sokat adnak érte, csak nem tudom most hirtelen, mert nincs itt az átvevő cég árlistája.
    Hidd el, nekem se esik jól, mikor dobálom egymásra a 486-osokat meg minden egyéb dolgot. Amiket annak idején király gépeknek tartottam.
    Mellesleg WD wincsiket amik lehetnek akár 40-60gigásak is. Alapból teszt nélkül vágok ki. Mert tudom, hogy "üvöltenek" ezért sajátba nem kell, de még ajándék gépbe se nagyon megy el.
    Ellenben ha van valami tuning proci amit kerestek akkor szóljatok, tudom nézegetni őket. Pl annak idején a 400-as cerka amit Bacsis is rántott vagy 400%ot. Bár az meg kb tömegtermék volt... mind1.

    [ Szerkesztve ]

    Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák