-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johni5
őstag
válasz mrrr74 #61800 üzenetére
Én is. Például,hogy 2600/2600 nem jó frekire.de 3xxx/2600 az igen.A ramok 1600-as Hyperx-ek.
6110 MHz -10!!! fokonAmi érdekes,hogy 2600-as HT-n 5720 és GameOver[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Johni5 #61801 üzenetére
Wow!
Jajj, Téged is megőrítettek ezzel a tuning-dologgal, durván tolod....Nekem új, legalábbis eddig itt nem tűnt fel, h extrémen tuningolod.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Methionyl
senior tag
-
Shaza
senior tag
Elbír ez az alaplap (Asrock 970 Pro3 R2. 0) egy Amd fx 8350-es procit és egy gtx 660-as videókártyát?
-
Shaza
senior tag
Most egy cooler master hyper 212 evo-m van (a ház hátulja felé tolja a levegőt)
-
Shaza
senior tag
Akkor ajánlanátok egy alaplapot amire "ráfér" egy cooler master hyper 212 evo .(később tervezek egy fx 9xxx )
-
Ribi
nagyúr
válasz Habugi #61815 üzenetére
Tapasztalatod van?
Elvileg elbírja. Vannak akik ilyenben hasnzálják.
Azért, mert itt szeretik habzószájjal megtámadni azt aki 4+1-es lapba bele meri tenni?Ha van akinek tényleg nem ment benne az tényleg érdekelne.
Shaza: 8350 után 9xxx? Nem lesz sokkal gyorsabb, de persze ami jólesik.
Ha meg így kezded akkor lehet értelmesebb választ is kapsz.
Tuning lesz?[ Szerkesztve ]
-
Shaza
senior tag
Nem tervezek tuningot.
-
Habugi
addikt
Van, volt a kezem alatt pár darab amivel kezdeni kellett valamit hogy ne fetrengjen bennük a 8320/50.
ASUS-ból olyan is volt ilyen 4+1 / hűtetlen VRM-es csodából, ami alatt egy 6300as is lépten nyomon megkotlott alulfesszel..A nyáron egyébként merre jártál vagy az év első felében? Olvass vissza mennyi gond volt az ilyen lapokkal a topicban.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
970 extreme4-el volt a kezdet. 8120-al.
Nekem.Meg még sokaknak is.
Nekem a 8120 még alap beállítások mellett sem volt az igazi. Sőt.
Annak hűtve volt a vrm bordaval. Tettem rá ventit, de a szívás megmaradt. Azóta van a mostani lapom. Giga 990xa ud3 rev1
Ezzel nincs baj. A 8120 4.4-en ment ebben, csak nagyon forró volt, így 4.2 volt a 24/7.
Az éhes 8320 4.4-en ment, most a 8350 4.6-on, és hűvös.
Meg stabil.Megfelelő válasz?
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
Shaza
senior tag
Én csak játékra használom, max 55-57 fokig szokott felmenni(kiv. Far Cry 3 ami valamiért 63 fokra is feltolja)
-
Shaza
senior tag
Akkor ez megtenné? Gigabyte GA-990XA-UD3 .Tudom hülye kérdés, de erre rátudom fabrikálni a procihűtőt?
-
Habugi
addikt
Főleg Asrock extravaganza volt de akadt más is, sajnos ezeknek a lapoknak a gyári oldalán is fel van tüntetve a "8core" vagy "125W TDP support", a gyakorlatban azonban nagyon csúnyán elvéreznek.
Kifogott procitól függően azért alapórajelen némi alulfesz mellett lehet őket "stabilizálni", főleg ha a VRM is kap extra levegőt de ez utóbbi szerintem azoknak a lapoknak sem árt amiken van több, 6+2/8+2 fázis és borda is.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
mackosajt
addikt
Ha később fx-9xxx a cél, akkor olyan lapot kéne venni, ami támogatja.
Ne xa-ud3-at. Ha jól tudom, későbbi változata is csak 8370-ig jó.http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
falijja
őstag
Helló mindenki ...ide is beírom a kérdésem.. Na szóval eddig úgy volt hogy intelest veszek, mert ugye amit a procin nyerek amd-n, azt visszanyerem alaplapon...de használt piacon ez nem nagyon igaz szvsz...így most megint amd-lesz lehet...
Kérdés...egy fx 6300 vagy egy fx 8120 a jobb játékra...? kb egy árban látom őket (25 ezer) vagy ha tudtok jobbat ebben az árban akár használtan is akkor jöhet... -
falijja
őstag
Köszi a válaszokat.. Ebben az árban akkor a 6300 as a legjobb választás 20-30 ezerben...? használtan is lehet..
-
Johni5
őstag
+1 6300 megette a 8150-et reggelire.+20 %-ot hozott a gtx 760 mellett.
----Lap témára visszatérve.Egy Asrock 970 pro3-at vettem először .Az FX 4100-at nem bírta el.Dropp hátán dropp volt alap feszen is.8150 alá vettem meg a 990xa-ud3 lapot.6300-hoz aztán elég lett volna gyengébb deszka is,de rá kellett döbbennem,hogy a 970 chipset multi VGA-nál vicc.A mostaninál kb 2 hónapja kötöttem ki.Itt nincs dropp 1.8V-on sem.[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz Johni5 #61833 üzenetére
LöL.., a 4100ast sem bírta el?
Na, akkor köszönöm szépen, kicsit gáznak éreztem hogy egy 6300ast sem tudok ilyen lapban stabilizálni, pedig magabiztosan álltam neki, kicsit elszontyolódva hagytam ott..
-
feri1014
senior tag
Üdv!
ASRock 970 Extreme 3 alaplapom van. Ebbe mennyire jó ötlet berakni egy FX-8320E-t? Alapvetően ez egy átmeneti megoldás lenne, szóval a tuning nem játszik így. Az új alaplap kapcsán honnan érdemes kiindulni? -
belaazallat
addikt
-
feri1014
senior tag
válasz belaazallat #61837 üzenetére
De akkor a 95W-os TDP sem könnyíti meg a lap életét?
-
-
feri1014
senior tag
válasz belaazallat #61842 üzenetére
Akkor egyszerre tudom le a cserét. Köszönöm.
-
Omli85
őstag
No sebtében leteszteltük cimbora 8320E-s kockáját 1.4v 4.5Ghz simán stabil volt.
Rá eresztettem 8-10 kör C15-öt nem dobta el magát 65 fokon megfogta a hyper 612 v2. igaz elég hűvös volt a szobában. 35K volt boltból szerintem teljesen jó vétel volt ez a kocka ennyiért .ASUS TUF GAMING X570-PLUS, AMD Ryzen 7 5700X , RX Vega 56@64, CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16, Seasonic PRIME 1200W
-
Tomko78
őstag
válasz rambustibi #61844 üzenetére
Vagy ott van még a legjobb AMD-s alaplap a ASROCK Fatal1ty 990FX Professional , a numero uno , a number ván
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest