Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz szabi__memo #600 üzenetére
Ha tényleg nagyon viszik az OEM-ek és hiány lesz belőle a boltok biztos visszatolják az árakat
Tudom, hogy nincs dual Chanel, jól gondolom, hogy a rendszernek jobb 1x4 mint 2x2GB ram?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sg22
senior tag
-
kovsol
titán
Valaki próbálta esetleg Counter Strike GO, TF2 vagy egyéb Source motoros játékot hogy visz a gép?
Azt olvastam, hogy az asus lapban lehet feszültséget állítani, meg tuningolni is. Az IGP órajelét esetleg lehet növelni?
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
sg22
senior tag
válasz szabi__memo #603 üzenetére
nem egyfajtaval? Ez van, a bal oldali
what should I do about this?!
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Már régóta várok a Kabini APUkra és csorgatom a nyálam, mivel le akarom váltani a jelenlegi DLink NAS-omat a gyenge átviteli sebesség miatt.
Viszont a NAS funkció mellett szeretném, ha az asszony tudna néha játszani egy kicsit Sims 3 illetve majd Sims 4el rajta.
Jelenleg a Core i3as 2.2GHz (ha jól emlékszem)+ ATI 5145 laptoppal nyomul. Szerintetek tudná hozni a kis Athlon 5350es legalább azt a szintet, mint a noti? (nekem sanszos, hogy azért egy mobil Core i3at
5145ös Ati chippel nem tud lenyomni... )Köszi!
Üdv,
Tamás -
kovsol
titán
sok féle i3 van konkrét tipust irhatnál, viszont az 5145 szintet hozza, sőt még le is veri.
www.notebookcheck.net/ATI-Mobility-Radeon-HD-5145.24581.0.html
bocsi a linkért mobilról vagyok.Eleve 80vs128 radeon core és a gcn miatt ha azonos számú lenne is erősebb lenne a kis hd 8400. 720vs600mhz se nagy eltérés
Ram órajelben sincs nagy eltérés ha 1600as ddr3 t raksz be.
[ Szerkesztve ]
-
dobost
senior tag
válasz djculture #611 üzenetére
Bár jobban hiszek inkább a felhasználói tapasztalatokban, mint a benchmarkok számaiban, de azért szerintem is odavág a Core i3 Mobile-nak, a GPU teljesítménye volt számomra kétséges, de megnyugtattatok.
Köszi szépen a segítséget, amint tudom be is tárazok egy ilyen szépséget.
-
félisten
Az 5350-nel párhuzamosan az Asrock AM1B-ITX ára is leesett 10k alá!
Egyébként vannak már dGPU-s eredmények?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
rastawicc
tag
A Mini-PCIe slotba hol lehet wifi adaptert venni? És ezen a képen a DC csatlakozó alatt vajon minek hagytak ki helyet? Úgy értem mit lehet kapni, ami illik oda?
La Mastre.
-
canniball
nagyúr
válasz rastawicc #621 üzenetére
Lemaradt a kép/link.
AxBattler!
Na igen, relatíve az is egész korrekt lap ha valakinek nincs csendes tápja, de nekem már itt a PicoPSU; csak maga az optikai csati meg szvsz nem éri meg a különbséget. Amúgy nem értem az előbbi lapra miért nem tudtak legalább tüskéket rakni...[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz rastawicc #625 üzenetére
ANT1, tehát valami WiFi antenna csatlakozó helye az.
Nagy valószínűséggel ha veszel bele mini-PCIe WiFi kártyát, akkor ahhoz adott antenna csatlakozó megy oda.Szerk: ja igen a hátlapon kilyukasztható az antenna csatlakozó kivezetése.
Így néz ki egy ilyen, az antenna csatlakozót anya csavar rögzíti a hátlaphoz:
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
-
Mercutio_
félisten
Közben szépen terelgetik a népet az 5350 felé, az 5150-nek pár száz forinttal feljebb tolták az árát.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
A 3850 ára viszont 8,7k-ra csökkent a compkernél, így nem tudtam ellenállni és berendeltem egyet az AM1H-ITX lappal együtt
-
-
PuMbA
titán
válasz E.Kaufmann #634 üzenetére
Dual elég felejtős, mivel nagy késeletetést, mikrolagokat hoz be Mivel a játékok (3-4 éves), amiket elbír a proci csak 2 magot használnak ki, így ezekhez való újabb alsó kat VGA-nál nem érdemes jobbat venni.
Mercutio_: Én is nagyon szemezek vele, mert nagyon olcsó Még mindig kár, hogy nem 10k az Athlon 5350, mikor annyiért a Celeron G1820 5W-tal több fogyasztással kicsit jobb. Túl közel árazták be az eddigi procikhoz képest...
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
válasz E.Kaufmann #636 üzenetére
Például egy Celeron G1820 Radeon R7 240 GDDR5-tel lehet, hogy elgondolkodtató lehet neked, mert idle-ben fogyaszt a Celeron kb 30W-körül, a Radeon 2W-ot, terhelve meg 65-70W körül együtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
PuMbA
titán
válasz E.Kaufmann #639 üzenetére
A videókártya AMD Egyébként meg sehogy, én is mindig azt veszem, amelyik jobb, olcsóbb
Mercutio_: Meg, hogy halkabb az AMD gyári ventije
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz E.Kaufmann #636 üzenetére
Arra a 45W-os TDP-jű 7600-as Kaveri lenne, ha végre a piacon be lehetne szerezni.
PuMbA: Igazság szerint csak a paneltápos hajtásból eredő csend, és a 3D valamint a jobb drivertámogatás ami az AMD mellett szól, általánosabb mindenes gépnek jobb az intel.
-
kovsol
titán
válasz Mercutio_ #641 üzenetére
Engem is a hang miatt vonz az Asrock lap. Amúgy az igényeimnek teljesen megfelelne a 10e Ft-os Asus lap is. 2 Sata portra van szükségem, és 2 USB3 is elég. Hangot meg HDMI-n keresztül viszem ki majd úgyis.
Viszont soha nem volt még ilyen kis gépem és nem tudom ezek a TFX tápegységek a kis 8cm -es ventivel mennyire hangosak. Fontos lenne a halk működés, mert éjjel nappal menne a gép, és kb 2m -re van az ágyam a helyétől.
-
sb
veterán
+5W a G1820? Ezt load alatt érted? Teszt?
Egyébként alap rendszernek valószínűleg pattogósabb a G1820. Alapvetően erősebb is. Amellé simán elfér szvsz egy 7750-7770 is akár felbontásfüggően. (Nekem G3420 mellé került 7750 pont ilyen célból. Csak az mondjuk elég sokat eszik már.)1150 alá az mITX lap a gond valóban. Legalábbis most a Kabini-vel szemben, mert FM1/FM2 mITX lap szintén nem volt olcsón. Eddig az 1155 volt messze a legolcsóbb mITX-ben és most az AM1 lapok értek fel erre a szintre.
mATX-ben viszont 1150 lap is van 10-11k körül. Ott nincs különbség és fullos rendszert lehet összerakni. Kár, hogy ahova szánja az ember oda pont az mITX illene és nincs belőlük olcsó lap.
-
sb
veterán
Vannak halkabb TFX tápok, de teljesen halk nem lesz. Aludni 2m-ről én semmiképp nem vállalnám.
Ha nem kell semmi más, vga, stb a gépbe akkor a AM1H-s beépített tápos lap a legjobb választás. Egy 60-75W-os külső táppal elmegy és garantáltan hangtalan.Mondjuk paneltápot nem szoktak 24/7-re ajánlani, de ezt a szakik jobban tudják. Szerintem töredék terhelésen (pl. egy 75-90W-os táp 25-30W-os terhelés mellett) azért elég kényelmesen elbírja.
-
djculture
félisten
Aki már aludt központi elszivós szerverszobában az tudja mi az a zaj, nem 1-2 db kis venti forgása
Én már úgy vagyok ha nem zajong susog a gép már else tudok aludni túl csend van..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Babakocsi
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest