Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LógaGéza
veterán
-
joczo1337
tag
Sziasztok!ne kövezzetek meg,tudom hogy ez nem az a hardver/fórum ami a magamfajtának való,de mégis kíváncsi lennék,hogy AM1 procikat mennyire lehet húzni?Nyilván FSB-vel,mivel szorzózáras az összes.Úgy átlagban mennyire lehet stabilan,illetve mennyi a max amin még bebootol?
Bocs az offért,csak szeretem a határokig kihúzni az ilyen low-profile cuccokat,Athlon II X2 240 is ment már nálam 2.8 helyett 4.1-en -
LógaGéza
veterán
Két dolog lenne fontos: BD-3D lejátszás, és 4K UHD. Képes erre a Kabini stabilan, akadásmentesen?
Pont tőled idéztek feljebb, hogy nem megy..."Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Na, ez már egy irány, amerre elindulhatok, köszönöm
Új 750Ti mikorra várható? Nem sok mindent találtam róla, csak a régiről. Miből lehet megkülönböztetni?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
betyarr
veterán
úgy hiszem hogy hamarosan felfogom tolni a w10-et.milyen driver pack kell neki?mintha úgy rémlene,hogy 8.1 esetében is csak egy nagyobb packot kellett feltenni.vagy rosszul emlékszem?
-
PuMbA
titán
válasz betyarr #4010 üzenetére
AMD oldaláról kell a Latest APU drivers Windows 10 64bit-nél a Features fülön a Radeon Softwaret és az Optional downloads fülön az AMD Chipset Driverst A chipset driver közül egyébként a SATA driver valamiért nem megy fel, ezért manuálisan az Eszközkezelőben a SATA vezérlő illesztőprogram frissítésére kattintva ki kell választani a c:\amd\amd sb-sata-ahci... mappát és így felrakja
[ Szerkesztve ]
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
vegyszer
addikt
válasz realmadrid #4016 üzenetére
Még a BD3D sem akadály, csak az UDH.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
varmi2
nagyúr
válasz realmadrid #4019 üzenetére
Az am1 erősebb, mint a q1900 intel. De többet is fogyaszt, bár nem sokkal. Kb amennyivel erősebb.
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
raidx
őstag
válasz realmadrid #4019 üzenetére
Qc5000 van. előfordul, hogy a PlotPlayaer nem viszi a 4k-t de MPC HC-viszi. Ritkásan előfordul, hogy procierőből kellene lejátszani és az nem megy. Ha a grafikus gyorsítás megy a filmnél alig van procihasználat.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
varmi2
nagyúr
válasz realmadrid #4022 üzenetére
Az asrock QC5000itx lapokon van opticai hangkimenet.
-
varmi2
nagyúr
Most én fordulok hozzátok.
Ugyebár van az am1 konfigom. Az adatlapomon látszik az összetevők. Zene hallgatás közben, ha netezek, max 2-3 ablak egyszerre, időnként beakad a zene. Akár helyi lemezről aimp3-al bár itt ritkább, akár chrome alatt youtubezenénél. Van asus sonar dsx hangkari, ha ez benne van, akkor is, ha az alaplapi van, akkor is. Beakadáskor sem megy a proci kihasználtság 60-70% fölé, de inkább ez alatt van. Se vírus, se féreg, semmi nincs a gépen. Friss win10 64bit. Egyébbként pörgős fürge a rendszer, nem akadozik. Mi a véleményetek merre keressem a hibát? Csak is zene hallgatás közben jön elő az akadás, és csak a zene akad meg 1-2 másodpercet, más nem. Nem csak aimp3-nál van ez a hiba , hanem minden zenénél. Egy 500Gb 5400rpm-s hdd-n van a zene.
Win8.1-nél is jelen volt, de nem ennyire, mint az utóbbi hetekbe.Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Akkor nincs ötletem. Valamelyik háttérben futó folyamat elveszi az erőforrást tőle.
Moo0 System Monitor program valós időben tudja mutatni melyik folyamat használja leginkább a CPU-t. Telepítsd fel, egy próbát megérhet. Figyelni kéne melyik ugrik fel CPU részen, amikor megakad a zenelejátszás.
⭐ Stella
-
varmi2
nagyúr
válasz radi8tor #4027 üzenetére
Feltettem ezt a progit, és hdd a szűk kereszt metszet, mindig az pirosodik be, méghozzá, az ssd pirosodik be, ez jelenthet valamit? Néha a gpu is bepirosodik, de az ssd 10 annyit kb.
[ Szerkesztve ]
-
varmi2
nagyúr
A win10 topikban sokan panaszkodnak erre a hangbeakadásra, ami nekem is van. Hétvégén visszatérek win7-re, ha megszünik a gond, akkor a win10 hibája. Majd jelentkezem.
-
zsola32
senior tag
sziasztok
tudnátok dobni egy közvetlen linket "AMD Catalyst" progira.
alaplapom: asrock AM1H-ITXfrissített a win10 és onnatól, nem indul az AMD Catalyst Controll Center.
nem szeretnék mellényúlni, múltkor a Brazos konfigomra jött a AMD-s frissítés, olyan jól sikerült, hogy azóta nem játszik le semmit a konfig (mp4, mkv). lusta vagyok formatálni, pedig nagyon kellene.a kabini-n win10 Pro fut, de nam vagyok tőle odáig, egyre több az idegesítő hiba.
köszi
-
raidx
őstag
Jó pár hétig nyűglődtem a Win 10 átálláskor. Akkor még Brazos alaplap volt. Kezdtek csitulni a gondok hát csináltam magamnak, vettem egy Kabini lapot. Érdekes módon a korábban telepített rendszer indult az új géppel is. Mivel SSD-re került a rendszer így lett tiszta telepítés és a korábbi gondok. Ezek főleg dríverügyileg jelentkeztek. Meg olyanok, hogy az MS a Microsoft Multimédiás billentyűzethez Dell drívert pakolt fel. Kínomba ráengedtem az IObit DríverBooster progit. Az lefrissített olyan dolgokat is amiről eddig nem is tudtam, hogy van. Utána már csak a wushowhide.diagcab progira volt szükség, hogy az MS drivereket kiiktassam. Azóta szépen megszűntek a gondok. Van egy stabil rendszerem. Bár néha az MS megpróbál borsot törni az orrom alá egy egy frissítésével. Például az IE Flash (KB3132372) frissítés után nem működött a YoWindow progim. Letiltottam, leszedtem a frissítést de egy két napon belül ismét felpakolta. Annak ellenére is felmászott a háttérben, hogy letöltés és telepítés előtt kérdés van beállítva. Tehát én döntöm el mikor telepítek. Most pár napja már nem bosszant a frissítéssel. Ha korábban nem akarok Kabinira váltani biztos visszament volna a Win 7.
Na elkiabáltam! Megint várakozik letöltésre a korábban letiltott KB3132372. IE kikapcsolva, Edge eltávolítva, Defender eltávolítva, de a frissítések azért jönnek tiltás ellenére is. A másik, jó hónapon keresztül küzdöttünk, hogy az alapértelmezett böngészőm és pdf olvasóm ne az Edge legyen. Biztos jó, de én mindég Operát és Foxitreedert használtam.Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
raidx
őstag
Nem otthon vagyok így nem tudom kipróbálni! a QC500 bootol USB 3-ról?
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
iMaverick
addikt
válasz radi8tor #4037 üzenetére
Ha az USB3-ra dugja, akkor nem biztos, hogy annak a vezérlőjét megismeri a telepítő és nem tudja magát "behúzni". Nekem pl. az USB-s DVD-íróról sem ment a telepítés, amikor az előlapra kivezetett USB3-as vezérlőről hajtottam meg. A hátlapi USB2-re tolva hiba nélkül felment.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
-
raidx
őstag
Kingston 32 GB C10 MobileLite G4 USB3 kártyaolvasó, CristalDiskMark 5.0.2 x64
USB 2 port
* MB/s = 1,000,000 bytes/s [SATA/600 = 600,000,000 bytes/s]
* KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytesSequential Read (Q= 32,T= 1) : 34.446 MB/s
Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 12.635 MB/s
Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 5.044 MB/s [ 1231.4 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 1.359 MB/s [ 331.8 IOPS]
Sequential Read (T= 1) : 33.766 MB/s
Sequential Write (T= 1) : 12.374 MB/s
Random Read 4KiB (Q= 1,T= 1) : 4.358 MB/s [ 1064.0 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 1,T= 1) : 1.329 MB/s [ 324.5 IOPS]USB 3 port
* MB/s = 1,000,000 bytes/s [SATA/600 = 600,000,000 bytes/s]
* KB = 1000 bytes, KiB = 1024 bytesSequential Read (Q= 32,T= 1) : 45.692 MB/s
Sequential Write (Q= 32,T= 1) : 12.608 MB/s
Random Read 4KiB (Q= 32,T= 1) : 4.986 MB/s [ 1217.3 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 32,T= 1) : 1.363 MB/s [ 332.8 IOPS]
Sequential Read (T= 1) : 40.684 MB/s
Sequential Write (T= 1) : 12.162 MB/s
Random Read 4KiB (Q= 1,T= 1) : 4.540 MB/s [ 1108.4 IOPS]
Random Write 4KiB (Q= 1,T= 1) : 1.332 MB/s [ 325.2 IOPS]Most az USB 2 a túl jó vagy az USB 3 a gyenge?
-
raidx
őstag
-
raidx
őstag
válasz radi8tor #4048 üzenetére
Nem! De egy korábban nálamjárt USB3-nak mondott SSD kütyüvel nagyon hasonlókat produkált a QC 5000. Végül kiderült, az ssd házat ebayről USB3-asnak vette az úr de USB2-est kapott. Így nem a QC 5000 a ludas.
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok
Am1 platformon melyik a legolcsobb proci ami gond nélkül viszi a 3d bd50-et?
Esetleg hozzá itx alaplap.
Köszi
Üdvhttp://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Total Commander
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programozás topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2695v4,2697Av4(áfás számla, 1 év garancia)
- AMD A8-7600 Quad Core FM2+ processzor
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- Intel Core I7 14700K - 20mag/28szál - Új, tesztelt - Gari 2029.01.04. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest