Új hozzászólás Aktív témák

  • solfilo

    veterán

    válasz varmi2 #17721 üzenetére

    Világos, értem én, hogy netezni elég az AM1, de minek váltson gyengébbre, ha fejleszteni akar? Én biztos nem állnék neki az eladással vesződni, hogy aztán legyen egy érezhetően gyengébb rendszerem, ami ráadásul alig okosabb. Az UVD3 helyett UVD3.2-m lenne, hétköznapokban nem kihasználható az előre lépés. Nem beszélve arról, hogy ha a fogyasztásbeli difit a valóságban is meg szeretném kapni, nem ártana egy paneltápot is beszerezni. Tápcsere nélkül meg olyan sokkal kevesebbet nem fogyaszthat az AM1.

    Ha jól látom, kb 17W a difi.

    Szóval szerintem kár cserélni a Llano-s gépet, pláne mert eladni sem nagyon lehet normális áron. Mire kéne az AM1 extra okossága, addigra megjelenik még néhány generáció. Legalább is szerintem. Aztán meg az is igaz, hogy nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások lehetnek a pioritásai. :)

    (#17720) eastone1:
    Attól függ, milyen Trinity APU-d van, meg milyenek a RAM-ok. Váltani egyébként ráérsz akkor, amikor kevésnek érzed a teljesítményét. Én a helyedben inkább megvárnám a Kaveri refresh-t. Főleg az IGP kap majd egy kis extra órajelet.

    Bár nem tudom mennyire elég neked az integrált teljesítménye, ha most R9 290X-ed van. :DDD
    Lehet egy R7 265-re vagy R9 270-re kéne cserélned inkább, esetleg R7 250X-re. (R7 260X-et azért nem ajánlom, mert több topicban is írják, hogy nagyon sok rájuk a panasz)

    [ Szerkesztve ]

    solfilo

Új hozzászólás Aktív témák