Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Egyetlen helyen sem találtam kínai szöveget a Zeppben, pedig alaposan végigtúrtam már a másfél év alatt. Mondjuk, nekem az IOS-es verzió van.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
scyllarus
veterán
válasz Jim Tonic #54 üzenetére
Felhasználói szokások kérdése. Engem az aktivitáskövetés pontossága nem érdekel, akinek az kell, vegyen Garmint vagy Polart, ebben a Huawei/Samsung ugyanúgy gyenge csak még egy csomó más hátrányuk is van mellé. Engem csak trendszinten érdekel, annál meg mindegy, úgyis minden alkalommal ugyanúgy 2-5-10-akármennyi százalékot fog tévedni, tehát a trendet nem befolyásolja. Az alváskövetése jó, az üzemideje jó, az értesítéskezelése jó, engem ezek érdekelnek.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Kés topik
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kuponkunyeráló
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotu Apple Watch S7 45mm CELLULAR Starlight
- Apple Watch SE 2022 41mm Karcmentes/2025.10.26. Apple gar./p3924
- Apple Watch S10 46mm, Titanium Black,Cellular, Modern pánttal! 2 év gyári gari+ 2 év Apple Care+
- Újszerű állapotú Samsung Galaxy Watch 4 Classic 46MM fekete szinben, garanciával
- Eladó egy szép állapotú Pink Apple Watch S9 45mm GPS+Cellular 2év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest