Új hozzászólás Aktív témák

  • Directors

    senior tag

    Sziasztok!

    Elkezdtem nem rég dolgozni egy cégnél ami hát mit ne mondjak nem igazán jött be.Még bőven a három hónapos próbaidőbe vagyok és el is kezdtem nézegetni különböző állásokat viszont van egy kis probléma.
    Interjúra hogy menjek el? Ha jól tudom szabadságot próbaidő alatt nem adnak ki de ha kiadnának akkor sem lennék előrébb mivel a cég beosztotta a szabijaimat az év végére és egy sem maradt így.
    Az hogy korábban bemenjek vagy esetleg hogy tovább maradjak kizárt mert csak két ember tudja nyitni és zárni a termelő részleget akik munkaidő végén már mennek is el. A munkaidő sem a legjobb mert 8:00-tól 16:00-ig van a meló. Valami egész napos ürügy kellene. Ti mit ajánlanátok?
    Arra gondoltam hogy azt mondom hogy gyomorrontásom van és az nap nem tudok bemenni. Így orvoshoz sem kell menni hisz egy gyomorrontás miatt csak nem megy be az ember táppénzes papírt kérni.Ez viszont csak egy nap. Ha máshová is hívnának interjúra akkor az hogyan kivitelezhető? Bár attól félek hogy az lesz,hogy a próbaidő végén szépen felmondok hogy normálisan tudjak állás után nézelődni.

    A hamis barátok olyanok, mint az árnyékunk: miközben sétálunk a napsütésben, szorosan velünk tartanak, de azonnal elhagynak, amikor árnyékba érünk.

Új hozzászólás Aktív témák