Új hozzászólás Aktív témák

  • DarknessHope

    senior tag

    üdv mindenkinek... így a hosszú hétvégén ismét rám jött hogy valami romot próbálgassak.
    jelenleg a 4.3-as bagyusz féle van. és nincs is vele gond de kipróbálnék újabbat. pár kérdésem viszont lenne.. egyrészt ki melyik újabbat ajánlja? a cm 10 v az 5.4 5.8?

    most cm-10-20130413-at néztem. és felmerült pár kérdés.. egyrészt nem igazán értem mi ez a Wifi mac cím. és miért kell vele foglalkoznom? egyébként sem gyári romom van tehát a leírásban szereplő módon nem is találhatom meg azt az nvram.txt.

    másrészt ha jól értem nem jó ha én a telón elérhető recovery-t használom mindenképp a hozzá tartozót kell használni. wipe ot kell csinálni.. én sd kártyát is törölni szoktam hogy sok szemét ne legyen rajta... aztán rom .s a végén ezt a goolge gapps-ot is fel kell tennem. ez ha jól értem a gyári alkalmazásokat teszi vissza. Azt nem értem hogy ha ezek nem kellenek mind akkor hogy veszem ki a többit? illetve egyáltalán mit is tartalmaz? vagy csak utólag lehet rootal törölgetni mikor már feltettem, nem előre?

    így asszem ennyi kérdés jutott eszembe. előre is köszönöm annak aki segít. illetve megerősít abban hogy jól gondolom e a dolgokat.

    [ Szerkesztve ]

    Mások álma akármilyen, Tisztelni kell!

Új hozzászólás Aktív témák