Új hozzászólás Aktív témák

  • Ádyka

    őstag

    válasz kugyu21 #6999 üzenetére

    Egy szóval nem mondtam, hogy eneloopal ment a gép, amíg át nem lett állítva. Gyakorlatilag semmilyen akkuval nem ment. Utána mint a kisangyal.
    Azért egy 2500-as és egy 2000-es alacsony önkisülésű között nincsen olyan veszettül nagy különbség, belső ellenállás - áramleadás viszonylatban, hogy a 2500-as már használhatatlan, vagy rosszabb lenne annyival, és ne vigye a gépet.

    TeeJay: az a legnagyobb gond, hogy te még mindíg fáradt/hibás, sanyo 2700-as akkuidból indulsz ki, amik még új korukban is jelentősen pusztultak 1 év körül, 2 évesen szinte tök halottak. Halott akkut pedig hiába veszel ki MOST a töltőből, az csak halott marad, sőt most még halottabb mint azelőtt. :K
    Sajnos volt szerencsém találkozni a szériával. 4-es bliszterekben gyárilag volt egy sokkal gyengébb cella, ami pár nap használat után feltűnő volt még IPC nélkül is. Korrekt dolog.

    Amúgy a szórás valóban a legkisebb a sanyonál, de a kapacitás is. Na most kb 50 mA nem hinném, hogy a világ vége. Kb fel sem tűnik használat közben, csak műszeres méréssel. Ezért tetszett a tesztelőnek pl. az uniross.

    Itt pl 2300 mA-nél !!! van mindössze 40mA. [link] Tényleg sok, tehát felejtős. :N

    Komolyan már ott tartunk, hogy azt mondod, ne vegyen 2500-as Eneloop XXX-et, meg Varta Prof R2U-t (holott mindkettő az adott cég legdrágább és csúcs terméke azonos tulajdonságokkal), mert olyan nagy a belső ellenállása, hogy szinte kidobott pénz, bármibe is használja a user.
    Mindezt úgy, hogy a régi energizeren, a sanyo 2700-on, és az eneloopon kívül nem próbáltál még más LSD-t. Más viszont szerencsére próbált, és emberről nem hallottam még aki a többi gyártótól ennyire óva intene, mert nagy szórás, meg a belső ellenállás, meg mittudomén.

    Olyan nincs, hogy más (valami minimális nevű) gyártó LSD-je kikapcsol 5 kép után, meg hamar megpusztul. (nem tronic).
    Vagy van ilyen? Erre vagyok már kiváncsi mióta. Normál használattól döglött LSD-t akarok már látni! :D

    Van itt még egy teszt több szereplővel. Szépséghibája annyi, hogy a mindkét tesztben szereplő tipusok értékeit copy-pastézték, pedig jó lett volna egy másik pakkot tesztelniük. Lusta disznók.

    Varta R2U 2100 mAh AAA 2799 Ft! Varta R2U 800 mAh AAA 2399 Ft!

Új hozzászólás Aktív témák