Új hozzászólás Aktív témák

  • DNReNTi

    őstag

    válasz #56573440 #28459 üzenetére

    En pont ezt a peldanyt probaltam ki par hete, ami Rocko irasaban is szerepel. Ahogy en latom - es eddig is ezt lattam, amig nem probaltam ki - hogy ebben az a 'nagy szam', hogy megveszed, nem kell takolni, csak jatszol vele. Sokan dicsirek, hogy nagyon pontos es konzisztens egybol a dobozbol. Amiert sokan ekezik az az elsuto, es hogy hangos. Tenyleg hangos amugy, az S24-em halkabban pukkan. Az elsuto erzekenysge pedig - ha jol tudom - allithato.

    Ami miatt nekem szimaptikus:
    - modify alap
    - platform, azaz folyamatosan fejlesztik es sok 'tuti kompatibilis' kiegeszito van hozza - ugye azt tudja mindenki, hogy a kompatibilitas szo maximum a TM replikaknal 'garantalt' az airsoftban.
    - az utolso csavarig, minden rendelheto hozza ha szetmenne.
    - hozza azt amit egy szenne tuningolt VSR10 vagy egy SRS. A VSR nekem nagyon muanyag, az SRS meg siman nem tetszik.

    Hogy racionalis valasztas e? Egeszen biztosan nem. :D
    De az sem racionalis, hogy van vagy 10 replikam, szoval nem csak esszel vasarol az ember. :DDD

    Ha tenyleg meg lehet majd venni az EU-bol, az eredeti aran, akkor nagyon jo vetel lesz, igaz igy is kb 2x annyiba fog kerulni, mint az S24-em, de attol nem lesz 2x jobb. Ha azt nezem hogy erre egy kulso cso kerul annyiba, mint amennyiert az S24-et megvettem anno... Igaz azota rament vagy 200€, es igy eleg baba.

    Szerintem nagyon sok negativ kritika eri a replikat csak a 'novritsch' nev miatt, hogy eladta magat a marketingnek, de lassuk be a piac regota ki volt mar ehezve egy olyan sniper-re, amivel nem kell baszodni es szarakodni, csak megveszed, kimegy es jatszol. Nem veletlen lett ez egy sikeres project.

    Na mindegy, meglassuk mit jelent be a sogor ma. :DDD

    but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Új hozzászólás Aktív témák