Új hozzászólás Aktív témák

  • sanyixXx

    senior tag

    válasz Horka1 #5424 üzenetére

    idéznélek:

    Örül, hogy el tudja indítani a programot!

    szerinted így mivel kéne kezdeni, ha nem az alapokkal? nem ismeri a kezelőfelületet és az eszköztárat sem. mellesleg, a te megoldásod (bármennyire buta is szerintem) ugyanúgy kihívás lesz neki, mert ugyanúgy tudni kéne inverz kijelölni vagy rétegmásolatot készíteni.

    természetesen bárki bármit kérdezhet itt, csak éppen fölösleges még 1x-2x-10x leíratni velünk, amire a gugli millió találatot dob ki. magával is kitol, mert amíg itt várja a választ, addig 10x megtanulná tutorialból. ha elakad, akkor úgyis segítünk neki örömmel, de amíg minden mehet magától zökkenőmentesen, kár kérdezgetni.

    viszont ha már abból indulunk ki, amit mondasz, akkor minek lépcsőzetesen magyarázni? ha úgyis tovább kérdez, akkor rögtön kezdhetné clone, patch és egyéb toolokkal a retusálást és nem kell paintes fapados megoldásokkal bohóckodni.

    összegezve, pont az a megoldás, hogy az alapokkal foglalkozzon először, mert hatékonyabb konkrét problémákra keresni itt a megoldást, mint csak bedobni kvázi azt a kérdést, hogy hogyan kell retusálni...

    Rumot minden pohárba! | https://rumnagykovet.hu/

Új hozzászólás Aktív témák