Új hozzászólás Aktív témák

  • Grafirka

    őstag

    válasz marilllyo #23481 üzenetére

    Aki ezt tervezte az hatarozottan tudta/tudja mit csinal . Nagyon sajnalom hogy ennyire aljasul elgancsoltak. Az elozoleg linkelt, "nyertes" sajnos nem mas mint szegenysegi bizonyitvany. Nincs is mit sokat elemezgetni es a tehjnikai hibakat felsorolni. Nem a tehnikai hibai miatt sz@r, hanem mert nelkuloz mindenfajta profizmust.
    Sajnos a vilag azokat a plakatokat fogja megismerni.

    Egyebbkent nem minimalista hanem pontosan annyi amennyinek lennie kell, az egy profi logo amit nagyon izlesesen bepitett az egesz arculatba. A kulon megtervezett ikonok is csak dicseretet erdemelnek, es vegre nem a "swoosh" tipusu 30 evig hasznalt kopedelem .

    A legszomorubb, hogy az ilyen szintu grafikusok elott ket ut all .5%nak jon ossze ( lehet sokat mondtam), hogy valami nagy szerencse folytan talal egy olyan klienst aki tudja mi az a profi, es olyan brandinget tervezhet neki amivel ismerte vallik profi korokben., de sokkal valoszinubb ( 95% ) , hogy meg nehanyszor ugyanigy leszivja , es nekiall kozizlesre,dolgozni. Es kezdodik az agyoneffektezett , szajbaragos, magyarazkodo hanyadekok korszka, mert azt tudja eladni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák