Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    Sziasztok!

    Két kérdésem van felétek. Az egyik inkább kérés. Olyan céget keresek, aki színhelyesen nyomtat ha nagyobb méretű képet akarok kinyomtattatni, online elküldhető nekik a kép és valamilyen módon el is tudják juttatni, vagy pedig tőlem (BP, 3. kerület) nem olyan távolságra vannak, hogy többe kerül az utiköltség, mint a nyomtatási költség.
    Most jártam úgy, hogy Adobe RGB (1968) színprofilba mentett képet küldtem be, de valahogy a fehér az inkább vaj, vagy tojáshéj színű lett, meg az egész színvilág nem olyan, mint ahogy a monitoron láttam. (Egy frissen kalibrált Dell P2314H monitorom van.) Tök kényelmes és gyors pl a 220volt fotó szolgáltatása, de ez most pont velük esett meg, bár a legutóbb "előhívatott" kis méretű papírképek se voltak nagyon a toppon, de ott nem foglalkoztam vele, mert egyszerű családi képek voltak.

    A másik egy kérdés lenne a Photoshop CCx64-el kapcsolatban. Egyik napról a másikra a lenyíló menükben az almenük nem jobbra (amerre a nyil mutat) hanem balra nyílnak meg, és halálra idegesít. Sehogy nem jövök rá, mi okozza ezt. Van esetleg tippje valakinek?

Új hozzászólás Aktív témák