Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz BonFire #10456 üzenetére

    Nem azért kérdeztem, mert unatkozom... :DDD (Komplett honlapokat készítek, bár mostanában "csak" a Design-ra van kereslet elsősorban, és a PS kiválóan alkalmas a feladatra) :K

    Amúgy (ha már itt tartunk) felhívtam a Support-ot, azt mondták, hogy ellenőrizzem az Adobe updater-t, mert frissítés formájában ezt a hibát már orvosolták. Megnéztem, látszólag nem volt gond, engedélyezve volt, de ennek ellenére letiltottam, majd újra engedélyeztem és egyből lekapott közel 150MB frissítést, ami után megszűnt a hibajelenség.

    Sk8erPeter
    Action-t felejtsd már el, senki nem használja ilyen feladathoz. :N
    Adott egy adott típusú/megjelenésű gomb, aminek le kell gyártani 3 állapotát: normál/amikor az egérkurzor fölé kerül/amikor kattintanak rajta, a megadott eseménykor a JS kódod meg cserélgeti őket.

    Megalkotod az első adott kinézetű/megjelenésű gombot, duplikálod (és megváltoztatod a színét), duplikálod és ennek a színét is változtatod. Létrehozol 3 slice-ot (megadhatod a nevét és pontos méretét, ami megfelel a gomb nevének és mérteinek stb) aztán szépen a slice-hoz pontosan igazítod a gombokat. Ha a slice-ok nevét értelmesen adod meg (pl button1_normal/button1_onover/button1_onclick) akkor a safe for web-nél ilyen névvel elmenti a 3 gombot.

    Nem tudom milyen jellegű oldal készül, de nem jellemző, hogy túl sok egyéni megjelenésű gombot kellene legyártani(ha meg igen, akkor is mindegy), mert 1 gomb, 3 állapotát, 3 slice-ban kell megoldani. Bonyolultabb leírni, mint megcsinálni... ;)

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák