Új hozzászólás Aktív témák

  • Sirpi

    senior tag

    Na, nem gondoltam, hogy fog kelleni írnom ide, és mégis. Hétfőn vettem egy 1TB-os Samsung SATA2-es vinyót, és működött is rendesen, telepítettem is wint rá, de egy darabig bennehagytam a régi rendszervinyót is (aminek így automatikusan lett egy OS-választó menüje), és így használtam a gépet 3 napig, nem volt vele semmi gönd. Majd a régi rendszerlemezt kivettem, mert már nem volt rá szükség, erre azt írta nekem a bios, hogy nem talál bootolható eszközt. Gondoltam, az új vinyóról hiányzik valami a bootoláshoz, így beraktam az XP-telepítő lemezt, és mire eljutottam oda, hogy melyik partícióra telepítsen, csak egy 8gigás üres partíciót írt ki a régi vinyó helyén (amihez nem mertem nyúlni, egyből gép kikapcs). Ráadásul azóta a bios meg 33 megásnak(!) látja a lemezt (másik gépben is próbáltam, ott se megy). A bios a nevét felismeri, látszólag minden oké, de csak egy 8 gigás RAW partíciót lát rajta a windows. Megnéztem diskCheckup-pal, és mivel van egy 500-as Samsungom is, össze tudtam hasonlítani az értékeket. A smart teljesen jónak néz ki, egy fura érték van:
    Temperature Difference from 100: 589430819
    Valamint a device infónál: Total Adressable Sectors: 65134 (az 500-asnál ez az érték 268435455, ez 2^28-1)

    Fontos adatom (még szerencsére) nincs a lemezen, de ugye nem működik, találkozott már valaki hasonló hibával? És ha visszaviszem gariba, bevizsgálják, és majd egyszer kapok helyette egy másikat, ha tényleg rossz, vagy hogy megy ez?

    Előre is köszönök minden választ.

    [ Szerkesztve ]

    Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!

Új hozzászólás Aktív témák