Új hozzászólás Aktív témák

  • Sonny C.

    tag

    válasz liksoft #11675 üzenetére

    Szia!
    Ahogy ígértem helyzetjelentés: pénteken megjött az új táp. Visszacsavaroztam a panelt a vinyóra, de a házba nem tettem vissza, csak a 4 sarka alá tettem azokat a gumis elemeket amivel a házba is rögzítve volt: [WD MyBook]
    Először csak a tápot dugtam rá, de semmi reakció nem volt. Nem hallottam, hogy felpörgött volna a lemez és érezni sem lehetett "kézrátétellel". Kihúztam a tápot, visszadugtam, semmi. Kicsit megmozgattam a NYÁK-ra forrasztott csatinál, egyszerre jött a felpörgős hang és a led is villogni kezdett. Rádugtam az USB-s kábelt, felismerte a windows, rajta volt minden adatom!

    Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek! :R

    Nekiálltam lementeni róla mindent. Közben újraindítottam a PC-t és azt vettem észre, hogy ilyenkor újraindulás után megint nem látja a windows a külső vinyót, csak ha megmozgatom a fent említett csatinál. Újraindítás előtt hozzá sem értem a kábelhez.
    Nem lehet, hogy a nyák-on lévő csatinak vagy a forrasztásnak van akkor valami hibája?
    Ha lementek minden adatot, visszateszem a külső házba, akkor ugye a windows inicializálni akarja. Ha ezt megteszem és újraformázom, akkor tudom használni a külső házban? Abban működött rendesen, amikor megpróbáltam a legelején az adatokat visszaállítani.
    Köszönöm a választ!

Új hozzászólás Aktív témák