- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jano11
tag
Köszi szépen a választ Stalkernél titkon reméltem, hogy izomgépre lett eleve tervezve és azért ilyen gyenge a teljesítményem .
Még azt a furcsaságot vettem észre, hogy ha akkuról megy a gép akkor hihetetlen mennyire szaggat a game. Míg ha hálózatról megy a noti, akkor ugyanazon beállítás mellett sokkal szebb a játék.
Aztán rájöttem, hogy az energiagazdálkodás miatt akkus használat esetén minden teljesítményt visszavesz a gép, CPU, videokari minden.
Gondolom
Tényleg nagyon jó kis gép, én még semmi rosszat nem találtam benne, és számomra hihetetlen de energiatakarékos módban 4 órát is kibír...
Szép is, jó is, olcsó is.
Jah, és az előtelepített win 7-el semmi galiba nincs, minden megy/működik az első indítás óta...
[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
-
fecc87
tag
Arról nincs sehol sem szó, h mennyit buksz, ha benthagyod, mikor hálóról megy a gép?
Ha 40%-on kiveszed "kímélni", de váratlanul kellene a noti, akkor az aksi működése erősen korlátozott, mivel alig van feltöltve. Én inkább benthagyom, csaknem használódik el annyira.Táblázat alapján egy év után 40%-on tartva 98%-os az aksi. Nekem eddig mindig bent volt, hálóról ment, de 100%-os. Nem jobb mégis csak benthagyni?
[ Szerkesztve ]
-
-
bigsee
addikt
Szerintem itt egy kis fogalomzavar van...
- ha a d2d a Bios-ban engedélyezve van, akkor ALT+F10 bill. kombinációra a rejtett PQSERVICE partícióról újrarakja a gépet, kezdve a merevlemez formázásával-> minden eddigi dolog veszik;
- az eRecovery egy program, ergo az élő oprendszeren fut, ezzel tudsz készíteni backup dvd-t a rendszerről (a feltelepített windowsról), illetve tudsz driver lemezt tudsz készíteni;
- a PQSERVICE partícióhoz csak akkor férsz hozzá, ha azt a futó oprendszer alatt láthatóvá teszed, majd lemented image-be, nem azt rakod újra a recovery dvd-kkel;Én azt ajánlom mindenkinek, hogy a feltelepített szűz oprendszerről csinálja meg a mentést, az eRecovery-vel (nálam az 3 dvd volt), gond esetén erről tudsz visszaállítani, természetesen csak akkor ha megy az oprendszer, mert az eRecovery kell hozzá, egyébként marad az ALT+F10.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
bigsee
addikt
Igazad lehet, és ehhez pórul kellett járnom Egy Ubuntu telepítés szépen legyakta az MBR-t a rejtett partícióról, és ezt egészen addig nem is tudtam visszavarázsolni, amíg a partíciók (C-win, ext3+swap-ubi) el nem lettek tüntetve. Ezután jött a 3 dvd-s varázslat és ez rakta csak helyre a PQSERVICE partíciót is (amit, szégyenlem bár, de nem tudtam windows alól visszacsinyáni ), és a csont szűz rendszert rakta vissza, igazad volt.
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
Peak
addikt
Memory1, 3, 4 Dual-channel DDR3 SDRAM support:
• Up to 4 GB of DDR3 system memory, upgradable to 8
GB using two soDIMM modules5 (for 64-bit OS)
• Up to 2 GB of DDR3 system memory, upgradable to 4
GB using two soDIMM modules15 (for 32-bit OS)Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- HP 840 G2 (HD, 8 GB , 256 SSD i5 5th) laptop leárazás!!
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest