Új hozzászólás Aktív témák

  • totog

    tag

    Kíváncsi voltam az antares székekre, szóval vettem egy nagy levegőt és megjártam ma az RS-t (a 13. kerben), mert ők az egyik Antares viszonteladó. Ott van egy officeplaza bolt is, de későn vettem észre hogy az már 4kor bezárt, szóval... fck, majd máskor.

    Röviden a lényeg hogy most azt gondolom egyiket sem venném meg nyugodt szívvel. Mondhatnám velősen hogy vacakok a székek, meg hogy nem érik meg az árukat, de ha egyszer ezt adják ennyiért akkor ez van.

    Na de. Az ott lévő gamer székekről (80-100k körüli) inkább nem nyilatkozom, ahogy beleültem fordultam is ki belőlük - kényelmetlen, eltúlzott túlságosan kiemelkedő dolgokkal itt meg ott, a párnákkal sem tudtam jól beállítani hogy tartson, nem tudtam normális pózt felvenni bennük.

    A 80-100 körüli/feletti irodaszékekben ücsörögtem egy ideig meg állítgattam őket. A Marcell Black székre (140-150e) voltam igazán kíváncsi, ez az Antares Miro Extra-ja, volt más hálós hátú szövet ülőfelületű szék is (Cope-Lux 120e, meg Ambassador 135e). A Marcell-nél akárhogy akartam magam meggyőzni hogy ez a legjobb szék hisz a legtöbb beállítás van rajta, nem sikerült, mert valahogy lecsúszós és fapados feeling volt. Ez a legdrágább Antares talán, 3D karfa meg fejtámasz meg minden, de a deréktámasz alig tart, fel-le állítható (elég szűk tartományban) de az ellentartása nem. A Cope-nak állítható az ellentartása, jobb érzésű a deréktámasza, de vacak a fejtámasz és a karfa és rosszabb a párnázás. Az Ambassador valahol a kettő között, de a hintája volt vacak. Ezen felül fröccsöntött műanyag vackok 100+ ezer forintért, de hát ez van, valszeg azért ennyi mert így is viszik vagy mert jobbat nem kapni ennyiért. Még a 260k körüli AIAX-24 teljesen kárpitos forgószék volt a legkényelmesebb ami tart is és állítható, de a hintája nálam annak is kizáró ok (ha az ára nem is). Még az Antares Oklahomára lettem volna kíváncsi, de az az RS-nél nincs (mondták hogy korábban volt de valszeg nem vitték az emberek, illetve korábban adtak Lexington-t is de az se volt jó). Ami nem hálós, a Boston-t is megtaláltam de az sem jött be, kényelmetlen.

    Szóval ez a körút kicsit elkeserített. Meg fogom próbálni az Arenaracer Supreme-ot is ha már ennyien mondogatjátok ;), de attól tartokebben az árkategóriában nem fogom megtalálni amit keresek, és lejjebb kell adjak az igényekből, vagy várni egy sült galamb használt márkásabb székre.

    Szerk: Csak hogy ne csak panaszkodjak, ha most pisztolyt fognának a fejemhez, talán mégis a Marcell/Miro-t venném meg, és valahogy hekkelnék rá egy másik deréktámaszt. De semmelyik választást sem érezném kielégítőnek, ártól függetlenül.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung A71, Zigbee powered Home Assistant, Xiaomi Roborock

Új hozzászólás Aktív témák