Új hozzászólás Aktív témák

  • Borzoló

    senior tag

    Sziasztok skacok!
    Szeretném +kérdezni kinek volt már ilyen tapaszatlata vagy valami hasonló?
    A barátnőmmel kimentünk horgászni csónakkal a Velencei-tóra.......a mentőmellényt a parton hagytuk (horgász ig.-ról ne is beszéljünk me az is drága mulatság ha elviszik) éppen fel akartam már szedni a horgonyt amikor láttam h. 1 rendőrségi motorcsónak közeledik felénk. Rögtön tudtam, h. ide jönnek már rettegtem is, tudtam h. nem vagyok rendben de én inkább a horgászig. miatt gondoltam magam bajba........csónak vizit......ugye horgászig.-t és a mentőm.-t kivéve minden megvolt.....marha jófejek voltak még poénkottunk is megdícsérték a barétnőmet ...."mióta vagytok 1ütt?"....még azt is mondták nem kell a horgász engedély miatt visszamenni elkezdhetek horgászni most kivételesen ők nem láttak...mondtam nekik h. itt van a parton vissza kell mennem érte...elmentek.
    Hihetetlen milyen jó fejek és segítőkészek voltak mert mondtam nekik h. csak 1 hónapja van csónakom.....
    Ez volt 2 hete tegnap küldte a rohadék a 15k-s csekket :F
    Mellékelve az indoklással ahogy az illik suttyóéknál és azt írják ha nem fizetem ki 3 nap közmunka vagy 15 nap elzárás.Panaszt ellenvetést kézhezvételtől számított 8 napon belül írásos formában lehet tenni.
    Csak nem tudom van e értelme mert az 1szer biztos, h. 1 rohadt petákot nem tudok és nem is akarok fizetni mert diákhitelből élek azon kívül van 1 banki tartozásom.........tehát jóba vagyok a templom egerével.
    Amilyen bürokrácia van annyi utánna járás, telefon, levél....hogy inkább elmegyek seprem az utcát 3 napig(tőlem nem idegen a munka) azt csókolom(szerintem engem nem zárnának el 15 napra, nem vagyok az a személy....)

    Ötleteket, javaslatokat, meghallgatok, várok de az biztos, h. a rendőrség az én szemembe nem először hatalmasat esett.

    [ Szerkesztve ]

    "Az életben soha semmi nem lesz elég,de élünk és harcolunk!"

Új hozzászólás Aktív témák