Új hozzászólás Aktív témák

  • gulasoft

    őstag

    válasz kerti008 #51563 üzenetére

    Felismeri mint sima 1080p-s kijelző. A steam meg várja a vr kijelzőt. Majd okosak csak megoldják a problémát csak hát ki tudja mikor, milyen eredménnyel, mennyire lesz kompatibilis, illetve mit tudnak kihasználni belőle (lásd szemkövetés és többi). Ráadásul vezetékes, 4 órás játékidővel. Egy kezdőnek elég, egy családnak semmi. Mindenkinek jut egy óra, utána töltés. Kicsit elszabták a sok funkciót meg a rezgő motorokat. Van ismerős aki indexet használ és kikapcsolta a rezgést, hogy ne kelljen olyan gyakran tölteni.
    A hírek szerint a q3 pancace lencsékkel hasonló felbontással fog rendelkezni, utána a képélesség már csak a mögé rakott hardveren múlik. A gamestar tesztje szerint, a háttér olyan mintha odafestették volna, kevés a vas tudása, de lehet reszelgetik, de akkor sem fogja megközelíteni egy 4070ti magy egy 4090 tudását, és 3 év múlva sem amikor az 50-es sorozat már kommersz termék lesz.
    Ez a baj a konzolokkal. 7 évet kellett várni a psvr2-re, és itt el is akadt a történet. Ráadásul nem kompatibilis az eddig megvett vr-os játékaiddal, tehát vásárold meg újra konzol stratégia.
    Szerintetek 7 év múlva hányas kártyák lesznek az nvidiánál 70-es vagy 80-as sorozat?

    Discord:https://discord.gg/JkRTcgf

Új hozzászólás Aktív témák