Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz a2d2 #49194 üzenetére

    Szerintem pont ott hagytuk mi is abba. Először csak 4 ember jelent meg az 5ből, aztán már csak 3, végül megjelent az aki 1 hónapja nem, akkor neki segíteni kellett hogy a mi szintünkre feljöjjön... Hát végülis ha még mindig lockdown lenne, akkor tuti tolnánk, de így hogy élőben is tudunk beszélgetni meg elmenni sörözni, így a social része is megkopott.

    Az új kiegészítőt már meg se néztük. Igazából ott kezdtek el lekopni az emberek, mikor kiderült, hogy

    Nekem az se tetszett (meg másnak se), hogy szövegben leírja, hoyg na itt az elrabolt királynő, mentsed meg. Odamegyünk ,és egy 2x2 méteres sátor ajtaján lebeg egy kéz, amihez ha hozzáérsz, akkor körbemegy egy kör a kezed körül és kiírja hogy királynő megmentve.

    Hát, én elég öreg vagyok már, de ennél azért kicsit több kell már.

    @Aby_2014 : azért a Skyrim meg a Fallout nem a VR csúcsa, nehogy ezek alapján ítéld meg az élményt. Ezek helyett van eleve VR-ra tervezett játékok, mint az Asgard's Wrath (amiről gondolom nem is hallottál :) ) A GTA V is botrányos, mint kb az összes utólag VR-osított cucc (tisztelet a kivételnek, pl Resident Evil 2 és 3, és igen, tudom, hogy valakinek bejön a szellemképes, kicsit foscsi GTA VR-ban) Ha már Resident evil, akkor a 4. rész portolva van normálisan Quest2-re is. Ha már az ismert címek mentén akarsz mozogni, akkor van HalfLife 1-2, és Doom3 port is.

Új hozzászólás Aktív témák